جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ 2627 0 2

پژوهشگران می گویند دارندگان تلفن های هوشمند اندرویدی می توانند شهروندان دانشمند شوند و هر زمان که تلفن خود را شارژ می کنند در پروژه های علمی مهم شرکت کنند.  

مردم با تلفن های هوشمند اندرویدی دانشمند می شوند

پژوهشگران می گویند دارندگان تلفن های هوشمند اندرویدی می توانند شهروندان دانشمند شوند و هر زمان که تلفن خود را شارژ می کنند در پروژه های علمی مهم شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ محققان دانشگاه کالیفرینا برکلی، نرم افزار جدیدی برای تلفن های هوشمند طراحی کرده اند که به دارندگان این گوشی ها امکان می دهد تا از توان رایانه ای بلا استفاده تلفن خود برای شکستن اعداد پروژه های علمی استفاده کنند.
 
به اعتقاد پژوهشگران این مشارکت ها می تواند به پیشرفت های وسیعی از درمانهای پزشکی نوین گرفته تا کشف ستاره های جدید منجر شود.
 
این اپلیکیشن توسط یکی از پروژه های دانشگاه برکلی به نام "زیرساخت های باز محاسبات شبکه ای برکلی" طراحی شده است. این پروژه به خاطر نرم افزار رایانه ای اش شناخته شده است که از بیش از 50 پروژه محاسبه داوطلبانه در سراسر جهان پشتیبانی می کند.
 
این نرم افزار به این پروژه ها امکان می دهد تا از توان پردازش بلا استفاده اهدایی توسط دارندگان رایانه در سراسر جهان برای آنالیز داده ها یا انجام شبیه سازی های علمی که به طور معمول نیازمند ابررایانه های بسیار گرانقیمت است، استفاده کنند.
 
این اپلیکیشن جدید اندروید BOINC نام دارد و از طریق Google Play Store قابل دسترسی است و بر روی گوشی های هوشمند اندروید نسخه 2.3 و بالاتر فعال می شود.
 
دیوید اندرسون دانشمند آزمایشگاه علوم فضایی برکلی اعلام کرد حدود یک میلیارد دستگاه الکترونیکی دارای سیستم عامل اندروید در سراسر جهان وجود دارد و توان محاسباتی تمامی آنها فراتر از بزرگ ترین ابر رایانه های متعارف جهان است. دستگاه های موبایل از بسیاری از جهات موج آینده هستند و می توانند حل مشکلات دشوار محاسباتی کمک کنند.
 
این نرم افزار فقط زمانی فعال می شود که تلفن هوشمند به شارژ متصل و باتری آن بیش از 95 درصد شارژ شده باشد. از این رو محاسبه می تواند سرعت شارژ دوباره را کند کند.
 
این نرم افزار فقط در صورتی از طریق اینترنت وای فای با پروژه های رایانه ای ارتباط برقرار می کند با این حال امکان تغییر تنظیمات پیش فرض وجود دارد.
 
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

معادله
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تیم ملی المپیاد ریاضی ایران موفق به کسب ۴مدال نقره و ۲مدال برنز شد
آزمون پرلز: کودکان کدام کشورها در خواندن و مطالعه پیشرو هستند؟
10 درصد کلاس های مدارس راور هوشمندسازی شده است
یک ایرانی اولین برنده زن معتبرترین جایزه جهانی ریاضیات
گزارش تصویری دهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران (بخش سوم)
مسابقه جهانی ریاضی «A لیمپیاد» در ایران برگزار می شود
جوجه‌ها هم هوش ریاضی دارند!