چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ 4161 0 2

یک ریاضیدان قزاقستانی مدعی حل یک معادله بسیار مهم ریاضی شده است که در صورت تأیید، جایزه یک میلیون دلاری را برای وی به همراه خواهد داشت.

ادعای ریاضیدان قزاقستانی برای حل معادله ریاضی یک میلیون دلاری

یک ریاضیدان قزاقستانی مدعی حل یک معادله بسیار مهم ریاضی شده است که در صورت تأیید، جایزه یک میلیون دلاری را برای وی به همراه خواهد داشت.
 
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، معادلات ناویه- استوکس یک مدل ریاضی حاکم بر حرکات، جریانات و دینامیک سیالات شامل مایعات یا گازها است که برای مدلسازی سیالات – از جریان هوا بر روی بال هواپیما گرفته تا حرکت امواج سونامی کاربرد دارد.
 
موسسه ریاضی کلی (Clay)‌ در سال 2000 میلادی این معادلات را بعنوان یکی از هفت مسئله ریاضی جایزه هزاره اعلام و جایزه‌ای یک میلیون دلاری برای حل آن تعیین کرد.
 
«مختاربای اوتلبایف» (Mukhtarbai Otelbayev) استاد ریاضی دانشگاه ملی اوراسیا در شهر آستانه مدعی حل معادلات موجودیت ناویه- استوکس (Navier-Stokes existence) پس از 30 سال شده است.
 
اساتید ریاضی در قزاقستان و روسیه راه‌حل ارائه شده توسط «اوتلبایف» را تأیید کرده‌اند، اما پیچیدگی معادلات ناویه- استوکس نیازمند درک درست از این مسئله ریاضی و تأیید آن توسط مجامع بین‌المللی ریاضی است.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

معادله
ضریب هوشی نوجوانان در دوران بلوغ تغییر می‌کند
ترجمه کتاب «کمدی منطق» به زبان فارسی منتشر شد.
نقش ریاضیات در فلسفه افلاطون به چه میزان است
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
تبریک رییس‌جمهور به خانم پروفسور مریم میرزاخانی
تیم امید شیراز قهرمان مسابقات شطرنج فارس شد
دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر «امیرکبیر» در رتبه 90 علوم پایه جهان است
هشدار آموزش‌ و پرورش به مدارس بی‌کیفیت نمونه دولتی و تیزهوشان