تحقیقات جدید نشان داد: مصرف زیاد قند و شکر تاثیر منفی بر حافظه افراد میگذارد. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، بر اساس این تحقیقات، تغذیه نامناسب نه تنها برای سلامتی افراد آثار منفی دارد، بلکه تاثیر بدی نیز بر روی حافظه میگذارد.
مارگارت موریس، رئیس بخش فارماکولوژی دانشگاه NSW استرالیا با اشاره به یافتههای تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: یک رژیم غذایی مملو از چربیهای اشباع شده و قند و شکر ممکن است منجر به کاهش حافظه در افراد شود.
موریس با بیان این که انجام این تحقیق بر روی موشها نتایج تایید کنندهای به همراه داشته است، تصریح کرد: مصرف زیاد قند و رژیم غذایی سرشار از چربی ساختار مغز را دچار اختلال میکند.