پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ 3794 0 2

سرمربی تیم ملی شطرنج انتخاب شده، اما تا زمانی که سر مسائل مالی توافق نهایی حاصل نشود مسئولان وی را معرفی نمی‌کنند.

سرمربی تیم ملی شطرنج انتخاب شد

سرمربی تیم ملی شطرنج انتخاب شده، اما تا زمانی که سر مسائل مالی توافق نهایی حاصل نشود مسئولان وی را معرفی نمی‌کنند.

تیم‌ ملی شطرنج ایران قرار است در دهه اول خرداد ماه در جام ملت‌های آسیا شرکت کند. این در حالی است که مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا هم از 27 فروردین ماه آغاز می‌شود. همچنین المپیاد جهانی شطرنج هم در تاریخ دهم تا بیست‌و‌پنجم مردادماه برگزار می‌شود، اما هنوز وضعیت سرمربی تیم ملی شطرنج مشخص نیست.
 
محمد جعفر کامبوزیا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در مورد انتخاب سرمربی اظهار داشت: ما دو گزینه را انتخاب کرده‌ایم و در حال حاضر تنها منتظر تامین بودجه هستیم؛ باید بدانیم که مسئولان چقدر بودجه در اختیار ما قرار خواهند داد تا ما هم بر اساس همان با یکی از دو گزینه به نتیجه نهایی برسیم.
 
وی ادامه داد: یکی از گزینه‌های ما کنستانتین لاندا، استاد بزرگ اهل کشور روسیه که در کشور آلمان زندگی می‌کرد، است. لاندا پیش از این نیز به عنوان سرمربی تیم ملی شطرنج ایران فعالیت داشته و در مسابقه‌های داخل سالنی آسیا (ویتنام 2009) توانست ایران را در بخش بازی‌های برق‌آسای تیمی به مقام سوم برساند.
منبع
ورزش 3
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

حمایت دانش‌آموزان تیزهوش در مدارس عادی از طریق اجرای طرح شهاب
دانشجویان خلاقیت های خود را وارد بازار کنند
سریع‌ترین رایانه جهان در خدمت ریاضیات
تجدیدچاپ داستانهای ریاضی یک نویسنده
دانش آموز البرزی مدال طلای مسابقات جهانی محاسبات ریاضی را کسب کرد
«مریم میرزاخانی» با رفتنش بار دیگر تیتر یک روزنامه‌ها شد
دانش آموزان ایرانی ۲۶ مدال مسابقات جهانی ریاضی ویتنام را کسب کردند
تصاویر افتتاحیه بیست‌ونهمین المپیاد جهانی کامپیوتر
جایزه یک میلیون دلاری آبل به رابرت لنگلندز رسید