سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳
شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ 3603 0 3

در حاشیه برپایی پانزدهمین دوره آزمون واترلوی کانادا، همایشی درخصوص روش‌های نوین آموزش ریاضی از سوی انجمن ریاضی‌دانان جوان برگزار شد.

در همایش آزمون واترلو مطرح شد

آموزش غیرخطی ریاضیات روشی برای ایجاد جذابیت در یادگیری است

برگزاری آزمون واترلو

در حاشیه برپایی پانزدهمین دوره آزمون واترلوی کانادا در محل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، همایشی درخصوص روش‌های نوین آموزش ریاضی از سوی انجمن ریاضی‌دانان جوان برگزار شد که در آن از سید علیرضا سمیعی و علی خواجویان، برندگان مدال طلای این آزمون در سال 2014 تقدیر و تشکر به عمل آمد.
 
به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، دکتر داوود مولوی، دبیر انجمن ریاضی‌دانان جوان و دارنده دکترای هوش مصنوعی از کشور کانادا، روز گذشته در این همایش ضمن ارائه خلاصه‌ای از فعالیت‌های انجمن طی سال‌های گذشته به تشریح طرح‌های جدید این انجمن پرداخت و درباره آموزش غیرخطی ریاضیات اظهار کرد: انجمن ریاضی‌دانان جوان در ماه‌های اخیر در زمینه آموزش غیرخطی و آموزش نوین ریاضی تحقیقات گسترده‌ای صورت داده که نتایج آن را در سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان به اجرا می‌گذارد.
 
وی ادامه داد: قصد ما این است که دانش‌آموز بر اساس ویژگی‌های ذاتی، مهارت‌های کسب شده و سطح مهارتها در دانش ریاضی، آموزش مخصوصی داشته باشد و این شیوه آموزشی خاص به او تعلق گیرد که در این مسیر، از عناصر زیادی نظیر طراحی آزمایشگاه ریاضی، متخصصان تکنولوژی آموزشی، بازی و ... استفاده کرده‌ایم.
 
مولوی افزود: تمام هدف در آموزش غیرخطی ریاضی آن است که محتوای درس و شیوه آموزش، به گونه‌ای مدیریت و طراحی شود که جذابیت لازم را برای یادگیری داشته باشد. به عنوان مثال ما از علاقه دانش‌آموز نسبت به بازی‌های مختلف کامپیوتری استفاده می‌کنیم و مفاهیم جدید ریاضی یا مفاهیمی را که دانش آموز در آنها مشکل دارد، به شیوه‌ای طراحی می‌کنیم که همانند یک بازی کامپیوتری جذاب باشد و فرد، به این واسطه، ارتباط بهتر و عمیق‌تری با مفاهیم ریاضی برقرار کند.
 
دبیر انجمن ریاضی‌دانان جوان همچنین گفت: در سیستم دیگری که طراحی کرده‌ایم، دانش آموز با پاسخ دادن به یک سوال، به یک مسیر، همچنین با پاسخ ندادن به آن سوال، به مسیر دوم و با پاسخ غلط دادن، به مسیر سومی هدایت می‌شود یا مثلاً ما در تمرینات تعاملی، زمانی که دانش‌آموز اشتباه می‌کند، به او راهنمایی‌های هوشمندانه می‌کنیم تا هم تمرین را انجام دهد و هم تمایل و علاقه‌اش را به ریاضیات از دست ندهد.
 
وی با بیان اینکه تمام این پیش‌بینی‌ها برای دادن انگیزه بیشتر به دانش‌آموزان در فراگیری درس ریاضی است، اظهار کرد: آزمایشگاه ریاضی و کار کردن با لوازم و ابزارهای مربوط به دانش ریاضی و همچنین بخشی که به والدین اجازه می‌دهد بر تمرینات، پیشرفت‌ها و پسرفت‌های فرزندشان نظارت کنند، برای ایجاد انگیزه بیشتر است و فکر می‌کنم با این شیوه‌های جدید، دانش‌آموزان تمام کشور بتوانند از تازه‌ترین و بهترین خدمات یادگیری بهره بگیرند. هرچند که ما آموزش از طریق کتاب و پیگیری روند یادگیری را به صورت تلفنی متوقف نمی‌کنیم و همه اینها در کنار هم اتفاق می‌افتد.
 
بر اساس این گزارش، سامانه آموزشی مجازی نخبگان جوان به آدرس www.student.ir با نظارت و طراحی کارشناسان و متخصصان انجمن علمی، تحقیقاتی، آموزشی ریاضی‌دانان جوان تمام این شیوه‌ها را به دانش‌آموزان پیشنهاد می‌کند. این انجمن از سال 1376 در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرده است و تاکنون بیش از 300 عنوان کتاب خودآموز مکاتبه‌ای منتشر و بیش از 15 آزمون بین‌المللی را در ایران برگزار کرده است.
 
در پایان این همایش، از سید علیرضا سمیعی که از خراسان جنوبی و علی خواجویان که از استان خوزستان در این آزمون شرکت کرده و در آزمون سال 2014، برنده مدال طلای آزمون بین‌المللی ریاضی دانشگاه واترلوی کانادا شده بودند، تقدیر و تشکربه عمل آمد.
 
پانزدهمین دوره آزمون ریاضی دانشگاه واترلوی کانادا به عنوان یکی از برجسته‌ترین آزمون‌های ریاضی دنیا، روز جمعه، 28 فروردین ماه به همت انجمن ریاضی‌دانان جوان برگزار شد.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

رشد ۱۲ درصدی بازار نرم‌افزارهای هوش تجاری در منطقه
تقلید دقیق همه صداها با هوش مصنوعی
پروفسور لطفی‌زاده، پدر منطق فازی درگذشت
دانشگاه تهران و عذرخواهی بابت انتشار خبر درگذشت پروفسور لطفی زاده
سامانه هوش تجاری راه اندازی شد
وضعیت نشر ریاضیات در سومین هفته بهمن‌ماه
تشخیص هوش افراد از روی چهره
آموزش غیرخطی ریاضیات روشی برای ایجاد جذابیت در یادگیری است
ابتکار مدیر یک مدرسه در هوشمندسازی کلاس‌ها