سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ 4007 0 5

استادی نیجریایی ادعا می‌کند موفق به حل معمایی شده که بیش از ۱۵۰ سال ذهن دانشمندان و ریاضیدانان جهان را به خود مشغول کرده‌است و یکی از هفت مساله لاینحل دانش ریاضیات به شمار می‌رود.

ادعای حل یک مساله ریاضی ۱۵۶ ساله

برنارد ریمان (Bernhard Riemann)

دكتر اوپیمی انوك (Opeyemi Enoch)

استادی نیجریایی ادعا می‌کند موفق به حل معمایی شده که بیش از ۱۵۰ سال ذهن دانشمندان و ریاضیدانان جهان را به خود مشغول کرده‌است و یکی از هفت مساله لاینحل دانش ریاضیات به شمار می‌رود. 
 
براساس گزارش تلگراف، دكتر اوپیمی انوك (Opeyemi Enoch) از دانشگاه فدرال شهر باستانی اویه اكیتی معتقد است یكی از هفت مساله هزاره دانش ریاضی را حل كرده‌است. وی می‌گوید توانسته راه حلی برای فرضیه ریمان بیابد،‌فرضیه‌ای كه اولین بار توسط برنهارد ریمان ریاضیدان آلمانی در سال 1859 مطرح شد و در صورتی كه درستی این راه حل به اثبات برسد، جایزه‌ای یك میلیون دلاری در انتظار انوك خواهد بود. با این همه هنوز راه حل وی منتشر نشده‌است.
 
دانشگاه فدرال در بیانیه‌ای اعلام كرد دكتر انوك گفته‌های ریمان را ابتدا مورد بررسی قرار داده و سپس آنها را بسط داده‌است. وی تصورات غلطی كه در نسل‌های پیشین توسط ریاضیدانان اعلام شده‌بود را در نظر گرفته و آنها را اصلاح كرد و مسیر ارائه راه حل خود را هموار ساخت. وی همچنین نشان داد چطور می‌توان دیگر مسائل مشابه را فرمول‌بندی كرده و به ماتریسی كه هیلبرت و پولی برای حل این مساله پیش‌بینی كرده‌بودند دست یافت.
 
انوك نشان داده كه چطور این راه حل‌ها در رمز‌نویسی، علوم اطلاعات كوانتومی و رایانه های كوانتومی كاربردی خواهند بود. وی پیش از این روی پروژه‌ای برای ارائه مدل‌های ریاضی به منظور تولید برق از صوت، رعد و سطح اقیانوس‌ها كار می‌كرد.
 
به گفته رابرت الدر، مهندس نرم‌افزار، نظریه پیچیده ریمان براساس مشاهده‌ ریمان از یك معادله است: تمامی مقادیر موجود در معادله كه به صفر شدن نتیجه می‌انجامند، روی یك خط قرار گرفته‌اند.
 
هفت مساله هزاره را موسسه ریاضیات كلی در ماساچوست به عنوان هفت نمونه از دشوارترین مسائل ریاضی كه تاكنون حل نشده‌اند،‌معرفی كرده‌است.
 
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

معادله
پدرعلم گراف کشور: ایران از نظر ریاضیات جایگاه خوبی در دنیا دارد
تشخیص هوش افراد از روی چهره
خانه‌های دیجیتالی امن نیست
بازگشت تيم المپياد رياضی دانش آموزی به کشور
رشد ۱۲ درصدی بازار نرم‌افزارهای هوش تجاری در منطقه
مسابقه نبرد هوش مصنوعی (شریف ۹۴)
بزرگداشت پروفسور لطفی زاده به روایت تصویر
ثبت واکنشهای مغزی نویسنده و 50 خواننده یک اثر/ کشف اتفاقات بدن در هنگام خلاقیت