سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
يکشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۴ 3077 0 2

مجید اسحاقی گرجی استاد ریاضی دانشگاه سمنان، جزو پنج استاد پر استناد ایران اسلامی در رتبه بندی 2015 یک پایگاه استنادی علوم جهانی قرار گرفت.

ریاضیدان دانشگاه سمنان جزو پنج دانشمند پراستناد ایران درجهان شد

استاد مجید اسحاقی روز شنبه به خبرنگار ایرنا در سمنان گفت: هر ساله موسسه اطلاعات علمی آی.اس.آی اقدام به معرفی دانشمندانی می کند که به مقالات نمایه شده آن ها در این موسسه بیشترین استناد شده است و در سال 2015سه هزار و 125 دانشمند پراستناد از سوی این موسسه شدند.
 
وی اظهار داشت: در مجموع حدود 270 مقاله نمایه شده قابل استناد در آی.اس.آی دارم و مسئولیت یک مجله بین المللی به نام آنالیز غیرخطی در دانشگاه سمنان بر عهده من است.

دکتر اسحاقی با اشاره به اهمیت دانشمندان پراستناد در دنیای علم و دانش ،تصریح کرد: هر دانشمند پراستناد در دنیا به اندازه برنده جایزه نوبل برای دانشگاه محل حضورش رتبه و امتیاز می آورد و اکنون در دنیا رقابت خاصی برای پراستناد شدن وجود دارد.

وی با بیان این که در سال 2014 ایران 10 دانشمند برتر و در سال جاری پنج دانشمند پراستناد جهانی داشته، خاطرنشان کرد : اگر کشوری مانند عربستان 110 دانشمند در رتبه بندی امسال دارد به این خاطر است که دانشمندان کشورهای دیگر را به صورت پاره وقت می خرد تا جایگاه خود را در این رتبه بندی جهانی ارتقا دهد.

وی با اشاره به این که اکنون بر روی نظریه بازی کار می کند، اضافه کرد: نظریه بازی در حقیقت، کاربرد ریاضی در علوم دیگر مانند سیاست، روابط بین الملل، اقتصاد و ... است که در ایران بر روی آن فعالیتی نشده است.

این دانشمند جهانی ریاضی افزود: اکنون در دنیا نظریه بازی پایه مطالعات راهبردی است و در ایران برای اولین بار از طرف دانشگاه سمنان مطرح شده و امیدوارم تا پنج سال آینده مرکز تحقیقاتی برای مطالعات راهبردی برای این نظریه ایجاد شود.

مجید اسحاقی گرجی دانشمند برتر ریاضی جهان در سال 2013 شناخته شده بود. به سرپرستی مجید اسحاقی گرجی بعد از 41 سال در دنیا، گروهی از دانشمندان ریاضی ایران توانستند کوتاهترین راه حل معمای جهانی (لیب) را پیدا کنند.

پروفسور لیب استاد برجسته ریاضی فیزیک جهان در سال 1972، قضیه کانتیویتی را مطرح و آن را در مجله Advancees in Mathematics (ادونس مت) به چاپ رساند.

از آن سال تاکنون برخی استادان ریاضی جهان توانستند راه حل این قضیه را پیدا کنند ولی گروه ریاضیات ایران پس از 41 سال توانست کوتاه ترین راه حل این معمای ریاضی را کشف کند و با تائید استادان ریاضی جهان آن را در همان مجله به چاپ برساند.

مجید اسحاقی گرجی در رشته ریاضیات از دانشگاه سمنان پس از داوود دومیری گنجی در رشته مهندسی از دانشگاه فنی بابل، دومین پژوهشگر پر استناد جمهوری اسلامی ایران در این دسته بندی معرفی شد.

مهدی دهقان در رشته مهندسی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مهراورنگ قائدی در رشته مهندسی از دانشگاه یاسوج و سعید عباس بندی در رشته ریاضیات از دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دیگر پژوهشگران پراستناد ایران در این دسته بندی بودند.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

کانال رسمی آی هوش در تلگرام
تشخیص هوش افراد از روی چهره
خلق گل‌های زیبا با معادلات پیچیده ریاضی+ تصاویر
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
شب یلداتون مبارک
مدیرعامل OpenAI: کمی از چت جی‌پی‌تی می‌ترسیم!
دانشجویان و دانش آموزان ایرانی ایده های خوبی در علم روباتیک دارند
کارشناسی ارشد ریاضی در دانشگاه پیام نور شاهرود ایجاد می شود
شناخت فاکتورهای ایجاد خلاقیت در دانش آموزان ضروری است