جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ 4275 0 1

بنیانگذار شرکت فیس بوک رؤیای جاه طلبانه ای در ذهن دارد. او قصد دارد برای خانه و محیط کارش پیش خدمت هوش مصنوعی بسازد.

بنیانگذار فیس بوک پیش خدمت هوش مصنوعی می‌خواهد

مارک زاکربرگ در روزهای نخستین سال ۲۰۱۶ اعلام کرده که ساخت پیش خدمتی که در آن از پیشرفته ترین سطح هوش مصنوعی استفاده شده باشد یکی از چالشهای ذهنی اش در سال ۲۰۱۶ خواهد بود.او سطحی از فناوری را ترسیم کرده که شباهت زیادی به هوش مصنوعی به تصور کشیده شده در فیلم علمی تخیلی Iron Man است.
 
بنیانگذار فیس بوک در صفحه شخصی خود نوشته که این پیش خدمت هوشمند را خواهد ساخت و در خانه به کار خواهد گرفت. البته به گفته او استفاده از این فناوری جدید تنها به محیط خانه محدود نشده و در محیط کار نیز به عنوان یک همکار به زوکربرگ کمک خواهد کرد.
 
وی در این خصوص می گوید: من به دنبال ساخت پیش خدمت مبتنی بر هوش مصنوعی هستم که نمونه آن را پیشتر در فیلم Iron Man دیده ایم. بنیانگذار فیس بوک اعلام کرده که به دنبال افزایش آگاهی های خود از هوش مصنوعی و کاربردهای آن است. پس از آنکه سیستم مورد نظر وی ساخته شد آموزش تشخیص صدا و کنترل امور مختلف انجام خواهد شد تا در نهایت یک پیش خدمت مبتنی بر هوش مصنوعی واقعی شکل بگیرد.
 
کنترل اموری همچون روشنایی محیط، دما و موسیقی از مهمترین کارهایی است که این پیش خدمت متفاوت انجام خواهد داد. همچنین این هوش مصنوعی قابلیت تشخیص صدا و صورت دوستان زوکربرگ را داشته و پس از به صدا درآمدن زنگ در خانه، آنها را به درون راه می دهد.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

نخستین کیت آموزش ریاضی پایه دوم ابتدایی طراحی و تولید شد
تبریک سال 2025 (سال مار)
رد یک نظریه 10 ساله زیستی با مدل‌های ریاضیاتی
آزمون تیزهوشان 25 اردیبهشت ماه برگزار می شود
لغو ۴ همایش و سمینار ریاضیات به دلیل شیوع کرونا
مادر شدن، موجب افزایش هوش زنان می‌شود
پرنده‌های خوش‌آواز باهوش نیستند
نقش ریاضیات در فلسفه افلاطون به چه میزان است
موسیقی کلاسیک نمره ریاضی را بالا می برد