چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ 2351 0 1

تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات برنامه‌نویسی ACM ICPC لاهور پاکستان به مدال طلا دست یافت.

موفقیت تیم دانشگاه امیرکبیر برای حضور در المپیک برنامه‌نویسی ۲۰۱۹

تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات برنامه‌نویسی ACM ICPC لاهور پاکستان به مدال طلا دست یافت. به گزارش ایسنا، دکتر امین غیبی، عضو هیات علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر و سرپرست تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: تیم سه نفره دانشگاه موفق به کسب مدال طلا در این دوره از مسابقات شد و جواز حضور در مسابقات جهانی که مارس سال ۲۰۱۹ در کشور پرتغال برگزار می‌شود را پیداکرد.
 
وی تصریح کرد: امیررضا پوراخوان، محمدعرفان غلامیان و پارسا عبداللهی به مربیگری رضا آشتیانی و سرپرستی دکتر امین غیبی در مسابقات برنامه‌نویسی ACM ICPC پاکستان شرکت کردند. غیبی افزود: مسابقات برنامه‌نویسی ACM ICPC هر ساله در کشورهای مختلف برگزار می‌شود و رقابت‌کنندگان در چند ساعت در کمترین زمان ممکن به بیشترین سوالات پاسخ می‌دهند و برگزیدگان این دوره از مسابقات به مسابقات جهانی راه می‌یابند.
 
سرپرست تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: چهل‌وسومین دوره مسابقات جهانی برنامه‌نویسی ACM ICPC که به المپیک برنامه‌نویسی مشهور است، درسال جدید میلادی در کشور پرتغال برگزار می‌شود و برای رسیدن به این مسابقات بیش از ۵۰ هزار نفر از ۳ هزار دانشگاه در سراسر جهان به رقابت می‌پردازند.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

روز جهانی کتاب کودک ۱۴۰۴ (2025) مبارک
تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
«مریم میرزاخانی» با رفتنش بار دیگر تیتر یک روزنامه‌ها شد
یک ایرانی اولین برنده زن معتبرترین جایزه جهانی ریاضیات
مراسم یادبود پروفسور مریم میرزاخانی در سالن همایش رعد برگزار شد.
بزرگترین روبیک دنیا طراحی شد
تقویت عملکرد مغز با پای برهنه دویدن
هوش مصنوعی قهرمان جام جهانی را درست پیش بینی کرده بود