یک هنرمند معلول با تلفیق تخیلات خود با معادلات پیچیده ریاضی، تصاویر زیبایی از گلها و شکوفهها خلق کرده است که در دنیای واقعی مشابهی ندارند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، «دانیل بروان» هنرمند انگلیسی، کار طراحی این مجموعه گل را با استفاده از فناوریهای پیشرفته انیمیشن رایانهیی از سال 2000 میلادی آغاز کرد، اما سه سال بعد در اثر یک سانحه دچار قطع نخاع از گردن به پایین شد.
این هنرمند برای ادامه دادن به فعالیت هنری خود از «ونت ورث تامپسون» زیست شناس و ریاضیدان اسکاتلندی الهام گرفت که برای توضیح مسائل زیست شناسی از رسم و نمودارهای موجود در ریاضیات استفاده میکرد.
با استفاده از یک رایانه که با شرایط جدید معلولیت وی تنظیم شده بود، «بروان» کار طراحی مجموعه گل را ادامه داد. آثار هنری این هنرمند دیجیتالی با تلفیق تخیلات هنرمندانه، معادلات ریاضی و گرافیک رایانهیی شکل گرفتهاند و از فناوری سهبعدی که برای بازیهای رایانهیی و خلق جلوههای سینمایی استفاده میشوند، بهره برده شده است.
یک الگوریتم پایه برای ایجاد شکل ساختاری گل استفاده میشود که هر بار به خلق یک نمای جدید کمک میکند و هیچ دو تصویری مشابه یکدیگر نمیشوند. برای خلق آثار هنری چندان از طبیعت الهام گرفته نشده و این نقاشیها در اصل تلفیقی از تخیلات هنرمندانه با ریاضیات هستند.