شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ 3151 0 2

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در حوزه نانو با مشارکت و همکاری ریاست جمهوری ۴۲ پژوهش‌سرای مجهز به آزمایشگاه نانو ساخته شده و در کشور ۳۰۰ پارک علم و فناوری دانش آموزی فعالیت دارند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

فعالیت ۳۰۰ پارک علم و فناوری دانش آموزی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش امروز در آیین اختتامیه ششمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، از انعقاد تفاهم‌نامه بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان هوا و فضا کشور خبر داد و گفت: در تلاش هستیم دانش‌آموزان به عرصه هوا و فضا ورود پیدا کنند.
 
وی برگزاری جشنواره‌های مختلف را در جهت تولید علم، تفکر و پاسخ به پرسش‌های پژوهشی دانش‌آموزان برشمرد و تصریح کرد: ظرفیت جامعه دانش‌آموزی و کمکی که این قشر از جامعه به سرعت بخشیدن به توسعه علمی و فناوری کشور می‌کند بی‌بدیل و دارای اهمیت فراوان است. زرافشان افزود: موفقیت‌های دانش‌آموزان در جشنواره جوان خوارزمی و افتخار آفرینی‌ها، نوآوری‌ها و کشف و بروز خلاقیت‌ها و ابتکارات ثبت شده آنها در راستای توجه جدی به دانش‌آموزان در جهت توسعه علمی کشور است.
 
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود به برگزاری برخی از جشنواره‌های مهم علمی کشور برای دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: جشنواره جابر بن حیان برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی برگزار می‌شود و جشنواره نوجوان خوارزمی نیز ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود. وی دانستن، بکار بستن، زیستن و برای با هم زیستن را ۴ شعار یونسکو برای یادگیری برشمرد و اظهار داشت: یادگیری براساس پژوهش محور، موضوعی مهم در مدارس است که بر این مبنا یک درس از پایه ششم به نام درس تفکر و پژوهش در دوره اول متوسطه تدریس می‌شود.
 
زرافشان پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی را مورد اشاره قرار داد و افزود: این پژوهش‌سراها به عنوان پارک‌های علم و فناوری دانش‌آموزان محسوب می‌شوند که هم اکنون ۳۰۰ مورد بوده که با همکاری ادارات کل ۱۰۱ مورد دیگر در حال ساخت است.
 
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش از دستور ساخت ۱۴ آزمایشگاه نانو خبر داد و گفت: در حوزه نانو با مشارکت و همکاری ریاست جمهوری ۴۲ پژوهش‌سرا مجهز به آزمایشگاه ناتو ساخته شده است که سفارش ساخت ۱۴ آزمایشگاه دیگر داده شده و در مجموع ۶۳ آزمایشگاه نانو در کشور وجود دارد.
 
وی تصریح کرد: با همکاری معاونت‌های آموزش متوسطه و ابتدایی آموزش و پرورش با ریاست جمهوری برنامه اشاعه و توسعه علم نانو در مدارس را دنبال می کنیم و در این راستا برای هم‌افزایی و تبادل تجربه شبکه گسترده‌ای به نام شبکه آزمایشگاه‌های نانو تشکیل شده است و برگزاری المپیاد هم برای شناسایی دانش‌آموزان با استعدادهای برتر و حمایت‌های مادی و معنوی از نخبگان است.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
حل یک معمای 40 ساله درباره گیرنده‌های مغز
خانه ریاضیات انزلی نشان شایستگی طرح ترویج ریاضیات کشور را دریافت کرد
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!