رییس مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان وزارت آموزش و پرورش گفت: علاوه بر برنامه های ارتقای حرفه ای معلمان، آموزش تیزهوشان باید به بخش جدایی ناپذیر تربیت معلمان تبدیل شود. حسین شجاعی در مراسم رونمایی از کتاب دست نامه شهاب که در ساختمان شهید بهشتی مرکز ملی استعدادهای درخشان گفت: همه کشورها علاقه مند به گسترش تسهیلات برای دانش آموزان تیزهوش در آیین نامه ها و مقررات مدارس هستند. وی افزود: علاوه بر برنامه های ارتقای حرفه ای معلمان، آموزش تیزهوشان باید به بخش جدایی ناپذیر تربیت معلمان تبدیل شود.
رییس مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از یکسال است که کلیات نظام تربیت استعدادهای برتر در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شده است و بر این اساس برای نخستین بار وجود دانش آموزان دارای استعدادهای برتر به رسمیت شناخته شده است. وی بیان کرد: دانش آموز دارای استعداد برتر فردی است که در مقایسه با گروه همسالان، مفاهیم ویژه یک یا چند زمینه را در سطح بالایی درک کرده و یاد می گیرد. وی افزود: در مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش حکم صریحی درباره ضرورت مواد و سرفصل های مربوط به برنامه درسی تربیت معلم آمده است.
شجاعی خاطرنشان کرد: برای برداشتن گام های مستحکم برای شناسایی صاحبان استعدادهای برتر باور داریم که مسیر اصلی از آموزش و پرورش است یعنی مسیر تبدیل این استعدادها به نخبگی از آموزش و پرورش آغاز می شود. شجاعی ادامه داد: آرزوی ما این است آموزش و پرورش وظیفه ذاتی خود یعنی شناسایی و هدایت استعدادهای برتر را به صورت جامع و فراگیر و در تمام حوزه های استعدادی انجام دهد همچنین بتوانیم طرح شهاب را در تمام پایه های تحصیلی مستقر کنیم.