سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ 4156 0 1

به گفته محققان، یادگیری زبان های خارجی موجب افزایش خاصیت ارتجاعی مغز و توانایی آن در کدگذاری اطلاعات می شود.

براساس یافته محققان؛

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر حفظ می شود

به گفته محققان، یادگیری زبان های خارجی موجب افزایش خاصیت ارتجاعی مغز و توانایی آن در کدگذاری اطلاعات می شود. به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه محققان دانشگاه هلسینکی فنلاند نشان می دهد هرچقدر فرد زبان خارجی بیشتری بیاموزد، مغز به شکل موثرتری داده های انباشته در طول دوره یادگیری را پردازش می کند.
 
محققان آزمایشات خود را بر روی ۲۲ دانشجو (۱۰ پسر و ۱۲ دختر) که از قبل فعالیت الکتریکی مغزشان با استفاده از نوار مغزی اندازه گیری شده بود، انجام دادند. به سر شرکت کنندگان، الکترودهایی وصل شده و سپس آنها به کلمات متفاوت ضبط شده به زبان مادری خود و همچنین زبان های خارجی گوش دادند.
 
هنگامیکه کلمات شناخته شده یا ناشناخته پخش می شدند، تغییر در فعالیت مغز افراد پیگیری می شد و محققان مخصوصا بر سرعت مغز در تطبیق مجدد فعالیتش در برخورد با کلمات ناشناخته تمرکز و توجه داشتند. آزمایش نشان داد فعالیت الکتریکی مغز شرکت کنندگانی که با برخی زبان های خارجی آشنا بودند، بیشتر بود.
 
به گفته محققان، هر چقدر فرد زبان های خارجی بیشتری بداند شبکه نورون ها در کدگذاری اطلاعات مربوط به کلمات جدید سریع تر عمل می کند. بدین ترتیب داده های جدید موجب تحریک فیزیولوژی مغز شده و در نتیجه خاصیت ارتجاعی مغز بیشتر می شود.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

گزارش تصویری دهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران (بخش سوم)
معادله
تغییرات کتاب های ریاضی ابتدایی براساس آزمون های بین المللی است
آیا مساله ۱۶۰ ساله ریاضی حل شد؟
مطالعه تطبیقی: تفاوت‌های ایران و ژاپن در آموزش ریاضی به کودکان
مریم میرزاخانی، تاریخ ساز شد
ارائه تبلت به دانش‌آموزان بخشی از فرآیند هوشمندسازی مدارس است
برپایی جشن پایانی هفتمین دوره مسابقه بین‌المللی ریاضیات کانگورو
کسب جایگاه پنجم المپیاد جهانی ریاضی از سوی تیم ایران