جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ 7619 0 2

سارا گلستانی دانش آموز کلاس چهارم ابتدایی در سیرجان موفق به ابداع یک بازی فکری با هدف تقویت ریاضی و املاء دانش آموزان ابتدایی شد.

توسط کودک متفکر کرمانی:

ابداع بازی با حروف و اعداد فارسی و ریاضی

سارا گلستانی دانش آموز کلاس چهارم ابتدایی در سیرجان موفق به ابداع یک بازی فکری با هدف تقویت ریاضی و املاء دانش آموزان ابتدایی شد.
 
سارا گلستانی به خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان گفت: 32 حرف فارسی را بر اساس ترتیب شماره گذاری کردم و با توجه به علاقه شدیدی که به ادبیات دارم بازی با حروف را براساس عددی که دارم می‌نویسم و پس از تفریق از یکدیگر عدد به دست آمده را نگاه می‌کنم و چون هر حرفی عددی شاخص دارد از حروف جدید یک کلمه با معنی به دست می‌آید و هر دانش آموز که به آن کلمه با معنی زود تر دست پیدا کند برنده بازی است.

این کودک مبتکر افزود: همین بازی با عدد و حروف راهی است تا بچه‌های اول‌ تا چهارم دبستان هم حروف را خوب یاد بگیرند و هم اعداد ریاضی به اضافه جمع و تفریق را به صورت شیرین تمرین کنند.
 
در همین رابطه خانم طیبه بهاءالدینی مدیر دبستان رقیه خاتون گفت: سارا یک دانش آموز با هوش است که ابتکار و نوآوری وی در این طرح بازی پازلی موجب شد تا دانش آموزان به راحتی بتوانند اعداد ریاضی و حروف را یاد بگیرند و زیرا بازی همراه با مسابقه و جذابیت باعث یادگیری سریع دانش آموزان می‌شود.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

آزمون تیزهوشان 25 اردیبهشت ماه برگزار می شود
آرزوی معاون علمی رییس‌جمهور برای برگزیدگان المپیادهای علمی جهان
رد یک نظریه 10 ساله زیستی با مدل‌های ریاضیاتی
نخستین کیت آموزش ریاضی پایه دوم ابتدایی طراحی و تولید شد
اختلال در مسيريابی يكی از علائم اوليه بيماری آلزايمر
نسل آینده هوش مصنوعی شبیه انسان خواهد بود
هوش مصنوعی برگزاری بازی‌های المپیک را امن‌تر می‌کند
تبریک سال 2025 (سال مار)
دختری 12ساله با ضریب هوشی 162