پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳
جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۲ 3493 0 3

رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش گفت: حدود ۲۴ هزار مدرسه وب‌سایت خاص خودشان را دارند و در این وب‌سایت‌ها بیش از ۸ هزار محتوای الکترونیکی به صورت تعاملی وجود دارد.

آخرین وضعیت هوشمندسازی مدارس

یوسف نوری، رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در خصوص هوشمندسازی مدارس اظهار داشت: هوشمندسازی مدارس به معنی به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان مکمل در فرایندهای یاددهی و یادگیری نظام تعلیم و تربیت است.
 
وی بیان اینکه هوشمندسازی ۵ مؤلفه اساسی دارد، اضافه کرد: در مدرسه هوشمند باید دانش‌آموز آمادگی داشته باشد، اولیاء توجیه ‌شده باشند، معلمین آموزش دیده باشند و تجهیزات حداقلی بر اساس شیوه‌نامه مردادماه سال ۹۰ را داشته باشند؛ ضمن اینکه خط اتصال مدرسه که معمولاً اینترانت است نیز داشته باشند و محتوای الکترونیکی، وب‌سایت و ارتباط یکپارچه نیز وجود داشته باشد مثل شبکه ملی رشد که محتوای الکترونیکی خوبی دارد.
 
رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با بیان اینکه هوشمندسازی به صورت پایلوت از سال ۸۳ شروع شد ولی متوقف شده بود تا اینکه از سال ۹۱ـ۹۰ شروع شد، افزود: هوشمندسازی ۵ مرحله دارد که شامل نیمه الکترونیک، الکترونیک، نیمه هوشمند، هوشمند و هوشمند پیشرفته است؛ نیمه الکترونیک و الکترونیک، فاز اول است و بیشتر مدارس در این فاز قرار دارند.
 
وی ادامه داد: حدود ۲۸ هزار فضای آموزشی شروع به هوشمندسازی شدند و در حال استفاده هستند و ۴۴ هزار مدرسه به خطوط ارتباطی متصل هستند و حدود ۲۴ هزار مدرسه وب‌سایت خاص خودشان را دارند و کم و بیش استفاده می‌شود.
 
نوری اضافه کرد: در این وب‌سایت ها بیش از ۸ هزار محتوای الکترونیکی به صورت تعاملی وجود دارد که می توانند استفاده کنند و بر اساس دوره‌ها و پایه‌های مختلف تحصیلی تفکیک شدند.
 
نوری افزود: علاوه بر این، شبکه ملی رشد استفاده می‌شود و دو دوره آموزش هوشمندسازی نیز برگزار شده است که ۶۴ مدرس تربیت شدند و در استان‌ها فعالیت می کنند؛ ضمن اینکه کارشناس هوشمندسازی برای مناطق و ادارات نیز وجود دارد.
 
رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش گفت: در سال جاری حدود ۴۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که بخشی از آن تخصیص داده نشده است؛ البته در کل ۱۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای استان‌ها با اولویت دانش‌آموزان روستایی، عشایری و نیازهای ویژه توزیع شده است.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
بزرگترین روبیک دنیا طراحی شد
رژیم عجیب دومین فرد باهوش جهان
برگزاری مسابقات تورنی تیم ریاضی در یزد
نجم‌الدین: هنر هوش مصنوعی می‌تواند وارد منابع تاریخ هنر شود
موزه ریاضی در استان کرمان راه‌اندازی می‌شود
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
۸۰ درصد مدارس استان کرمانشاه تا سال ۹۴ هوشمندسازی می‌شوند