سلامت نیوز/ دکتر فائضه وطن دوست کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
اسیدهای چرب امگا3 یکی از مهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهرهوری هوش میشوند. دکتر فائضه وطن دوست معتقد است: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوشتر از سایر افراد هستند. اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک میکند.
برخی از مواد غذایی سرشار از امگا3 عبارتند از:
-- میگو
-- ماهی سالمون
-- ماهی قزل آلا
-- ماهی ساردین
-- روغن زیتون
-- روغن کانولا