سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ 4114 0 4

اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.

این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید!

سلامت نیوز/ دکتر فائضه وطن دوست کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
 
اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند. دکتر فائضه وطن دوست معتقد است: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوش‌تر از سایر افراد هستند. اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند. 
 
برخی از مواد غذایی سرشار از امگا3 عبارتند از:
-- میگو
-- ماهی‌ سالمون
-- ماهی‌ قزل آلا
-- ماهی‌ ساردین 
-- روغن‌ زیتون
-- روغن‌ کانولا 
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

هوش مصنوعی بر محتوای ویدیویی نظارت می کند
معادله
«مریم میرزاخانی» با رفتنش بار دیگر تیتر یک روزنامه‌ها شد
تبریک سال 2025 (سال مار)
آزمون مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان جدا شد
کشف یک مکانیزم مغزی برای بهبود حواس‌پرتی
تشخیص هوش افراد از روی چهره
یونسکو خواستار ممنوعیت جهانی استفاده از تلفن‌های هوشمند در مدارس شد
هوشمندی عاطفی با بهره هوشی عمومی مرتبط است