شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ 5225 0 3

تحقیقاتی که توسط محققان دانشگاه مونپلیه در فرانسه شد نشان داد فعالیت فیزیکی در اکسیژن دهی به مغز از انجام تمرینات ریاضی موثرتر است.

ورزش یا تمرین ریاضی: کدام در محافظت از مغز موثرترند؟

تحقیقاتی که توسط محققان دانشگاه مونپلیه در فرانسه شد نشان داد فعالیت فیزیکی در اکسیژن دهی به مغز از انجام تمرینات ریاضی موثرتر است.
 
به گزارش  گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، فعالیت فیزیکی از مغز محافظت می‌کند و باعث افزایش عملکرد مغز به خصوص در سنین بالا می‌شود. اثرات ورزش به غیر از تناسب اندام باعث بهبودی و عملکرد درست قلب می‌شود و باعث رسیدن اکسیژن به مغز می‌شود.
 
یک تیم فرانسوی از دانشگاه مونپلیه آزمایشاتی بر روی یک گروه از زنان با سن 60 تا 77 سال انجام دادند؛ محققان ظرفیت و توانایی قلبی و مقدار اکسیژن که بدن قادر است فراهم کند و باعث می‌شود اکسیژن به مغز برسد را بررسی کردند.

به گفته محققان تمرینات ریاضی باعث بهبود عملکرد اجرایی و انعطاف پذیری به خصوص روانی در دوران پیری می‌شود؛ به همین دلیل محققان، شرکت کنندگان را با یک سری تمرینات و کلاس‌های تست ریاضی مورد بررسی قرار دادند و درجه اکسیژن دهی به مغز شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند؛ در طول تمرینات ذهنی اکسیژن خون افزایش یافته بود اما تمرینات فیزیکی در اکسیژن دهی به مغز موثرتر از تست ریاضی بود.

به عبارت دیگر انجام فعالیت بدنی به طور منظم از اهمیت بیشتری برخوردار است و بهتر می‌تواند از مغز به خصوص مغز افراد مسن محافظت کند.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

مراسم یادبود پروفسور مریم میرزاخانی در سالن همایش رعد برگزار شد.
با قلم و کاغذها با آلزایمر مقابله کنید!
معادله
کشف یکی از قدیمی‌ترین اسناد ریاضی جهان در چین
اسامی نفرات برتر کنکور سراسری سال 1394 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی
شناسایی بدبخت‌ترین مولکول مغز
ربات انسان نما به کودکان ریاضی یاد می دهد
گزارش تصویری: چهل و نهمین کنفرانس ریاضی ایران
مرحله اول مسابقات ریاضی دانش آموزان در مراغه برگزار شد