پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ 5324 0 2

پروفسور امیدعلی کرم زاده، چهره ماندگار ریاضیات ایران: آموزش و پرورش زیر ساخت توسعه و پیشرفت کشور است

پروفسور کرم زاده: آموزش و پرورش زیر ساخت توسعه و پیشرفت کشور است

پروفسور کرم زاده

چهره ماندگار ریاضیات ایران: آموزش و پرورش زیر ساخت توسعه و پیشرفت کشور است. چهره ماندگار ریاضیات ایران تنها راه ترقی کشور را حمایت و پشتیبانی از جامعه فرهنگیان و معلمان دانست و گفت: با بکارگیری افراد زبده و توانا در شغل معلمی مسیر توسعه و پیشرفت کشور هموار می شود.

به گزارش ایرنا پروفسور امیدعلی کرم زاده روز پنجشنبه در افتتاح نخستین خانه ریاضیات خوزستان در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد دزفول افزود:مملکت ایران در هیچ زمینه ای پیشرفت نخواهد کرد مگر اینکه آموزش و پرورش تقویت شود.

وی با بیان اینکه این معلم است که رهبر، وزیر و تصمیم گیرنده تربیت می کند افزود:اگر معلمان ضعیف باشند و تقویت نشوند به وظایف خود در تربیت نسل آینده عمل نکرده لذا باید حقوق و مزایای معلمان از همه اقشار جامعه بیشتر باشد تا با روحیه ای مضاعف انجام وظیفه کنند.

پروفسور کرم زاده اظهار کرد:معلمان باید از بین زبده ترین و بهترین افراد انتخاب شوند و برای ورود به آموزش و پرورش سخت ترین کنکورها و امتحانات ورودی برگزار شود تا فقط افراد نخبه و توانمند وارد این عرصه حساس شوند.

وی با اشاره به اینکه معلم اول ابتدایی باید از بین قوی ترین معلمان انتخاب شود تا الگویی برای تشویق دانش آموزان به ادامه تحصیل باشد گفت:دولت باید بداند سرمایه گذاری در آموزش و پرورش موجب تقویت و تربیت آینده سازان جامعه خواهد شد.

چهره ماندگار ریاضیات ایران همچنین خانه ریاضیات را در تقویت کار معلم،مدرسه و فرهنگ جامعه موثر دانست وگفت:متاسفانه هر 100سال و یا هر 50 سال ایده ها و اهداف در کشور تغییر می کند و از تجربه گذشتگان استفاده نمی شود و مجبور به تکرار تاریخ هستیم به گونه ای که خیام و رازی را بیگانگان به جهانیان معرفی کردند و هنوز هم از بیان کشف رازی عاجزیم در حالی که با کشف الکل تحقیقات علمی و دارویی آغاز شد.
کرم زاده گفت:باید در خانه ریاضیات پیشنهادهای مردم در خصوص دروس ومباحث ریاضی مطرح شود و از انتقاد سازنده خانواده ها استفاده کرد تا شاهد ارتقای سطح کیفی ریاضیات در جامعه باشیم.

امیدعلی شهنی کرم زاده ریاضی دان ایرانی در سال ۱۳۲۳ در شهر مسجدسلیمان متولد شد. وی به خاطر تلاش برای عمومی کردن علم ریاضی، موفق به کسب جایزه ترویج علم ایران گردید و در سال ۱۳۸۴ بعنوان چهره ماندگار کشور معرفی شد.

شهنی کرم زاده در سال ۱۳۴۸ در رشته ریاضیات محض از دانشگاه تهران، مدرک کارشناسی خود را گرفت. سپس در دانشگاه اکستر بریتانیا مشغول به تحصیل گشت. وی مدارک کارشناسی ارشد و دکترای خود را در سال های ۱۳۵۰ و ۱۳۵۳ در رشته جبر اخذ کرد و در دانشگاه جندی شاپور اهواز مشغول به کار شد. 

پروفسور کرم زاده علاوه بر شرکت در کنفرانس های ریاضی خارج از کشور و ایراد سخنرانی در چندین المپیاد جهانی ریاضی در چند دوره نیز به عنوان سرپرست تیم اعزامی ایران در المپیاد جهانی ریاضی حضور داشته است. کرم زاده از سال ۱۳۵۳ به عنوان عضو فعال انجمن ریاضی آمریکا (AMS) شروع به فعالیت کرده است.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
برگزاری جشنواره ریاضیات خلاق (آی مت) ۱۴۰۳
معادله
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
هوش مصنوعی مایکروسافت متن های ناخوانا را خواندنی می کند
198، ضریب هوشی نابغه‌ترین مرد دنیا
بازگشت تیم ملی المپیاد ریاضی با ۶ مدال
هوش مصنوعی چهره شطرنجی شده افراد را تشخیص می دهد
دکتر علی اکبر جعفریان، رییس اسبق انجمن ریاضی ایران، درگذشت