سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ 2866 0 1

دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مناسبت نهمین دهه ریاضیات این دانشگاه برای حل طولانی‌ترین سودوکوی جهان به رقابت پرداختند.

حل طولانی‌ترین سودوکوی جهانی

دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مناسبت نهمین دهه ریاضیات این دانشگاه برای حل طولانی‌ترین سودوکوی جهان به رقابت پرداختند. به گزارش ایسنا، حسین شرکت معصومی دبیر شورای صنفی ریاضی گفت: به مناسبت دهه ریاضیات در این دوره از مسابقات، دانشجویان به حل 1395 سودوکو (7 برابر رکورد جهانی گینس در سال 2006 در کشور چین) پرداختند.
 
وی اظهار داشت: این مسابقات در 5 مرحله آسان، متوسط، سخت، مردافکن و سامورایی برگزار می‌شود که مرحله سامورایی بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داده است.
 
دبیر شورای صنفی ریاضی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات به طور تقریبی تعداد سودوکوها نسبت به سال گذشته حدود 2 برابر افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: بالاترین امتیاز به شخصی تعلق می‌گیرد که بیشترین تعداد جدول را حل کرده باشد.
 
وی در خصوص جوایز این دوره از مسابقات گفت: به نفر اول این مسابقات مبلغ 150 هزار تومان، نفر دوم 100 هزار تومان و نفر سوم 50 هزار تومان تعلق می‌گیرد و به افراد موفق به حل سودوکو سامورایی یک عدد hard external به قید قرعه داده می‌شود.
 
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، شرکت معصومی افزود: از دیگر برنامه‌های جانبی مسابقات سودوکو، می‌توان به مسابقات لذت ریاضی اشاره کرد که شامل پنج مرحله بازی استراتژیک ریاضی است که به صورت گروه‌های سه نفره انجام شود و به تیم اول مبلغ 450 هزار تومان، تیم دوم 300 هزار تومان و تیم سوم 150 هزار تومان تعلق می‌گیرد.
 
وی با بیان اینکه مسابقه رکوردزنی روبیک (مکعب 3× 3) طبق استانداردهای داوری جهانی انجام می‌شود، یادآور شد: کارگاه اوریگامی نیز توسط موسسه روشنا نماینده رسمی ژاپن در کنار این دوره از مسابقات برگزار می‌شود.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
بازی‌های کامپیوتری خلاقیت کودکان را کاهش می‌دهد
مدارس ما خلاقیت کُش است/ روش تدریس قدیمی پاسخگو نیست
معادله
کشف معمای ریاضی لیب بعد از ۴۱ سال در ایران
هفتمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات
جام جهانی 2014 : بخت قهرمانی تیم ملی اروگوئه با محاسبه ریاضی!
پخش مستند «قصه ریاضی» در سینما دانش ‏
هوش مصنوعی مایکروسافت متن های ناخوانا را خواندنی می کند