عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری امروز (10 بهمن ماه) به معرفی خلاقیتکده شریف، اهداف این مرکز و فعالیتهای برجسته آن پرداخت. به گزارش ایسنا، دکتر احمدیان در خصوص معرفی خلاقیتکده شریف گفت: خلاقیتکده با هدف توسعه مبانی خلاقیت در جامعه، آشناسازی خانواده با مفاهیم خلاقیت و اینکه خلاقیت آموختنی است، تشکیل شده و تلاش میکند با تمرکز بر تکنیکهای پرورش خلاقیت، استعدادیابی و نخبه پروری با انجام برنامههایی هوشمندانه، درصدد پرورش قوه خلاقیت در تمام دانش آموزان باشد.
وی خاطرنشان کرد: این خلاقیتکده با ارائه تکنیکهای علمی و کاربردی در جهت شناسایی، سنجش، ارتقاء و تقویت خلاقیت نونهالان و دانشآموزان تلاش دارد تا زمینه تربیت نسلی هوشمند و سالم را برای در دست گرفتن سکان رهبری جامعه فراهم آورد. دکتر احمدیان در خصوص برنامهها و فعالیتهای اخیر خلاقیتکده شریف گفت: این خلاقیتکده در راستای اهداف خود نخستین "همایش ملی مدیریت استعدادها در هزاره سوم" را طی روزهای اول و دوم اسفند ماه سال جاری برگزار میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص برگزاری این رویداد گفت: اهمیت و نقش سرمایههای انسانی در رشد، شناسایی، ارتقا و حفظ استعدادهای کشور از ضروریات توسعه همه جانبه است لذا این همایش در نظر دارد با دعوت از فرهیختگان و صاحبنظران ملی و بینالمللی و بررسی راهکارهای علمی و نوین دنیا در پرورش نسلی توانمند و با استعداد، فرصتی ارزشمند و مطلوب را فراهم سازد.
وی خاطرنشان کرد: این همایش با برگزاری کارگاههای تخصصی و ایجاد فضایی برای معرفی دستاوردها و فناوریهای تولید شده داخلی، سعی میکند تا بستر علمی لازم را برای انجام فعالیتهای علمی و اجرایی فراهم آورد.
دکتر احمدیان اذعان داشت: نقش مردم در مدیریت استعدادیابی و استعداد پروری، نسلی سالم در پرتو فناوریهای نوین، مدیریت استعدادهای سازمانی، نقش دستگاهها و نهادهای اجرایی در توسعه و مدیریت استعدادها، فرهنگ و مدیریت استعداد، آینده پژوهی و نگرش جهانی به شناسایی و پرورش استعداد، هماهنگی سازمانهای استعدادیابی در کشور و مدیریت استعداد و علوم شناختی از جمله محورهای این همایش دو روزه خواهد بود.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: آشنایی با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه استعدادیابی، شناسایی نیازهای تحقیقاتی و اولویت بندی آنها و در نهایت کمک به حفظ منافع ملی، همکاری علمی با مراکز تحقیقاتی و آموزشی سایر کشورها و سازمانهای بینالمللی و تشویق و بکارگیری محققان و پژوهشگران نخبه در زمینه استعدادیابی از جمله اهداف همایش ملی مدیریت استعدادها در هزاره سوم خواهد بود.
دکتر احمدیان یادآور شد: این همایش در روزهای اول و دوم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقه مندان و شرکت کنندگان در همایش می توانند با مراجعه به سایتtmc.insf.org نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اقدام نمایند.
رئیس پژوهشکده مهندسی سلامت در ادامه معرفی فعالیتهای خلاقیتکده شریف به برگزاری "جشنواره خلاقیت" در اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: در این جشنواره که ویژه دانش آموزان و والدین آنان است، در گام اول دانش آموزان 8 تا 14 ساله در آزمونی با عنوان آزمون استعدادیابی روشا(رویش و شکوفایی استعدادها) که 13 اسفندماه برگزار خواهد شد، شرکت نموده و پس از اعلام نتایج این آزمون میتوانند در گامهای بعدی در دورههای آموزشی 6 ماهه با عناوین؛ مهارت، خلاقیت و استعدادیابی(رویش بذرهای نهفته وجودی) و پرورش و شکوفایی شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان به شرکت در آزمون استعدادیابی روشا که 13 اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، میتوانند از تاریخ 10 بهمن الی 10 اسفندماه سال جاری و با مراجعه به سایت؛ http://khallaghiatkadeh.ir/rosha نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. دکتر احمدیان افزود: در این جشنواره دورههای فرزندپروری و خلاقیت ویژه والدین دانش آموزان نیز برگزار خواهد شد.
رئیس خلاقیتکده شریف در پایان صحبت هایش از رونمایی چهار کتاب با مضامین پرورش خلاقیت و استعدادیابی خبر داد و افزود: در خلاقیتکده در زمینههای پرورش خلاقیت کتابهایی ویژه معلمان، والدین و دانش آموزان تدوین شده که در فروردین ماه سال آینده در اختیار مخاطبین و علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: این کتابها می تواند یاری رسان خوبی برای معلمان، والدین و دانش آموزان به منظور پر کردن این خلا در کشور باشد.