پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ 2984 0 2

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: دوهزار و 200 کلاس درس در استان کرمانشاه، در مسیر هوشمند سازی قرار گرفته شده است.

معاون آموزش و پرورش کرمانشاه:

2200 مدرسه در کرمانشاه هوشمند سازی شد

به گزارش پاک پرس (پایگاه اطلاعرسانی کارمندان استان کرمانشاه)، شاهپور حیدری در نشست خبری امروز کرمانشاه با بیان اینکه در هوشمند سازی مدارس مباحث نرم افزاری و سخت افزاری باید مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: با وجود تخصیص اعتبارات کم در حوزه هوشمند سازی مدارس، 970 مدرسه در استان کرمانشاه هوشمند شده است.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیان کرد: برنامه ای کامل برای هوشمند سازی مدارس و ارتقای ابزارهای آموزش در امسال تدوین شده که از محل اعتبارات مقام معظم رهبری و خیرین مدرسه ساز تامین اعتبار شده است.

حیدری با بیان اینکه نوعی همگرایی در این زمینه ایجاد شده گفت: هوشمند سازی به معنای صحیح آن بر اساس نیاز هر یک از مناطق به تفکیک مشخص شده و در اولویت برنامه ریزی های امسال قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم تعداد مدارس هوشمند سازی شده به یک هزار مدرسه ارتقا یابد افزود: تا کنون مدارس ابتدایی در اولویت هوشمند سازی قرار داشته است اما این به معنای بی توجهی به دیگر مقاطع تحصیلی نمی باشد.

حیدری شاخص های انتخاب معلمین نمونه را در جنبه های مهارتی-شناختی، فعالیتهای ارزشی و تربیتی دانست و انسداد مرزهای بیسوادی دانش آموزان محروم از تحصیل خط قرمزی است که مورد توجه قرار گرفته است.

وی درباره معلم پژوهنده با اشاره به اینکه از 15 نفر از نفرات برتر در طرح معلم پژوهنده تجلیل شده افزود: دو هزار از معلمین کرمانشاهی در این طرح قرار گرفته اند و 150 تن نیز به صورت حرفه ای به تالیف کتب اشتغال دارند.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

برگزاری همایش کاربردهای ریاضی با حضور پروفسور اسمعیل بابلیان
تاریخچه مفهوم «بی‌نهایت» در حال تدوین است
ریاضی به عنوان یک علم اصیل ایرانی در جامعه نهادینه شود/ تدوین 12 جایزه به نام ریاضیدانان مطرح کشور
هوشمند سازی ۳۵ درصد کلاس‌های درس در کردستان
۶۲.۸ تریلیون رقم؛ رکورد محاسبه عدد پی شکسته شد
معادله
بهره هوشی پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی جهان چقدر است؟
بازگشت تیم ملی المپیاد ریاضی با ۶ مدال
تغییر دروس ریاضی، علوم و مطالعات دانش آموزان سوم ابتدایی