چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۴ 5307 0 4

پسربچه آمریکایی توانست در سن یازده سالگی با دریافت سه مدرک دانشگاهی عنوان نابغه را از آن خود کند.

نابغه یازده ساله مدرک دانشگاهی گرفت

پسربچه آمریکایی توانست در سن یازده سالگی با دریافت سه مدرک دانشگاهی عنوان نابغه را از آن خود کند. «تونیش آبراهام» کودک با استعداد کالیفرنیایی، به خاطر دریافت پیام تبریک از طرف «باراک اوباما» در صدر اخبار جهان جای گرفت؛ چرا که او توانست در سن ۱۰ سالگی دبیرستان را تمام کند و تنها در مدت یک سال سه درجه دانشگاهی کسب کند. او در سه رشته ریاضی و فیزیک، علوم کلی (خود دانشجو واحدهای آن را انتخاب می‌کند) و  مطالعات زبان، مدرک کاردانی گرفت. 
 
پدر و مادر تونیش که دامپزشک و مهندس نرم‌افزار هستند، هفته پیش فارغ‌التحصیلی فرزندشان را از کالج «امریکن ریور» ساکرامنتو جشن گرفتند. تونیش در این مراسم شال رنگارنگی که مادربزرگش برایش بافته بود، به تن داشت و همچنین کلاهی به سر کرده بود که روی آن نقل قول عروسک مورد علاقه‌اش حک شده بود: «تا بی‌نهایت و فراتر از آن» سخنگوی این کالج آمریکایی درباره تونیش می‌گوید: «او جوان‌ترین دانشجو و فارغ‌التحصیل امسال این کالج بود.» 
 
تونیش می‌گوید اینکه اکثر همکلاسی‌هایش دوبرابر او سن داشته‌اند، به هیچ وجه او را نترسانده؛ به ویژه که او در دریافت مباحث درسی به خوبی بقیه بوده است: «خیلی‌ از آن‌ها از اینکه یک کودک در کلاسشان باشد، واقعا خوشحال بودند.» مادرش می‌گوید: «حتی در مهدکودک هم از هم‌سن‌وسال‌هایش جلوتر بود.» 
 
خود تونیش درباره استعداد ویژه‌اش می‌گوید: «روشی که مغز من با آن کار می‌کند به این صورت است که شما وقتی چیزی به من می‌دهید، اطلاعات مربوط به آن سریع وارد ذهنم می‌شود؛ در حالی که خودم هم نمی‌دانم آن چیست!» 
 
نکته جالب توجه درباره این کودک این است که او توسط مادرش در خانه آموزش می‌دیده‌ است؛ سپس در هفت سالگی به کالج امریکن ریور می‌رود و به خاطر هوش بالایش عضو گروه بین‌المللی آی‌کیوسنجی Mensa که متعلق به افراد با هوش بالاست، می‌شود. خواهر او هم در سن چهار سالگی به این گروه می‌پیوندد تا جوانترین خواهر و برادر عضو این گروه به حساب بیایند. برای پیوستن به Mensa افراد باید در آزمون مخصوص آن نمره بالای ۹۸ را به دست بیاورند. در این آزمون، تونیش نمره ۹۹.۹ و خواهرش تیارا، نمره ۹۹ را کسب کرد. 
 
شاید فکر کنید که که تونیش با این مدارک دانشگاهی، دیگر سراغ کتاب‌هایش نخواهد رفت؛ اما او به هیچ عنوان قصد ندارد آموختن را تعطیل کند! او درباره برنامه‌هایش در آینده می‌گوید: «می‌خواهم دکتر شوم؛ گرچه بیشتر دوست دارم به یک محقق رشته پزشکی تبدیل شوم یا حتی رئیس‌جمهور آمریکا!» تونیش امیدوار است که در آینده بتواند در رشته پزشکی  نوبل دریافت کند. او آنقدر برای رسیدن به آرزوهایش مصمم است که قرار است تعطیلات تابستانه‌اش در کنار خانواده را با مطالعه انتگرال و دیفرانسیل بگذراند! 
منبع
مجله مهر
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

مدیرعامل OpenAI: کمی از چت جی‌پی‌تی می‌ترسیم!
تشخیص هوش افراد از روی چهره
بازگشت تيم المپياد رياضی دانش آموزی به کشور
معادله
حافظه تصویری کبوترها
رادیو فرهنگ با چهره ماندگار ریاضی گفت و گو می‌کند
هوش مصنوعی چهره شطرنجی شده افراد را تشخیص می دهد
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
مریم میرزاخانی به سرطان مبتلا شد