به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مسعود اکبری، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خوزستان، با بیان این مطلب گفت: در سال تحصیلی جدید 31 دبیرستان و هنرستان نمونه دولتی و استعدادهای درخشان(تیزهوشان) در این استان و در جهت نخبه پروری و کیفیت بخشی آموزشی تأسیس و راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه این مدارس از مهرماه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، ادامه داد: 17دبیرستان نمونه دولتی در دوره متوسطه اول(راهنمایی)، 8 دبیرستان در دوره متوسطه دوم و سه هنرستان نمونه دولتی، در سال تحصیلی جدید در راستای ایجاد امکانات مناسب برای دانشآموزان مستعد استان آغاز بهکار می کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به راه اندازی این مدارس در سال تحصیلی 93-92، 5 هزار و 35 دانشآموز در 30 دبیرستان نمونه دولتی دوره متوسطه اول(راهنمایی) به تحصیل می پردازند که جمعیت دانشآموزان این مدارس نسبت به سال گذشته 2 هزار و 460 نفر افزایش خواهد داشت.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، تصریح کرد: در دوره متوسطه دوم نیز در سال تحصیلی جدید، 7 هزار و 316 دانشآموز در 41 دبیرستان نمونه دولتی در سطح استان مشغول به تحصیل خواهند شد که افزایشی معادل 2 هزار و 669 دانشآموز نسبت به سال گذشته داشته است.
وی افزود: همچنین در شاخه فنی و حرفهای برای نخستین بار سه باب هنرستان نمونه دولتی در شهرهای اهواز(یک هنرستان دخترانه و یک هنرستان پسرانه) و شوشتر(یک هنرستان پسرانه) از مهرماه امسال راه اندازی می شود که 180دانشآموز پسر و 70 دانشآموز دختر پس از طی آزمون، در این هنرستان ها ثبتنام کرده و مشغول به تحصیل خواهند شد.
وی از راه اندازی سه باب دبیرستان استعدادهای درخشان(تیزهوشان) جدید در سال تحصیلی 93-92 با ظرفیت 300 نفر خبر داد و اضافه کرد: این مدارس در شهرهای اندیمشک (2 باب دبیرستان دخترانه و پسرانه) و اهواز(یک دبیرستان دخترانه در ناحیه 3) از مهرماه آغاز بهکار خواهند کرد.
اکبری، اذعان داشت: با راه اندازی مدارس جدید، تعداد مدارس استعدادهای درخشان در سال تحصیلی جدید در استان به 23 آموزشگاه و تعداد دانشآموزان این مدارس به 2 هزار و 72 دانشآموز در مقطع متوسطه اول و سه هزار و 758 دانشآموز در دوره متوسطه دوم رسید.
وی با اشاره به شاخص های تأسیس مدارس استعداهای درخشان و نمونه دولتی از نظر حدنصاب جمعیت دانشآموزی، بیان کرد: در حال حاضر در اغلب مناطق استان که تعداد دانش آموزان به حدنصاب لازم رسیده و مدارس نمونه دولتی در مقاطع راهنمایی و متوسطه راه اندازی شده است و این مدارس برای نخستین بار در مناطق باوی، هندیجان و لالی توسعه داده شد.
وی ایجاد زمینه مناسب برای تحصیل دانشآموزان، فراهم آوردن رضایت نسبی برای اولیا و جلوگیری از مهاجرت را از اهداف و سیاست های آموزش و پرورش در توسعه این مدارس عنوان کرد و یاد آور شد: با توجه به تأکید وزیر پیشین آموزش و پرورش بر توسعه اینگونه مدارس جهت حصول رضایت بیشتر مردم، تأمین امکانات بهتر آموزشی برای دانشآموزان مستعد و ایجاد تنوع بیشتر در مدارس، توسعه مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان در اولویت قرار گرفت که موفقیت های خوبی در این زمینه حاصل شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان، معاون آموزش متوسطه این اداره کل، تأکید کرد: همچنین در حال حاضر 11 دبیرستان در دوره متوسطه اول و همین تعداد دبیرستان در دوره متوسطه دوم، آموزش دانش آموزان مناطق محروم، دور افتاده و روستایی استان را برعهده دارند.
وی عنوان کرد: با راه اندازی مدارس جدید و افزایش ظرفیت مدارس سمپاد و نمونه دولتی استان، در مجموع در سال جدید 9/4 درصد دانشآموزان مقطع متوسطه اول و 3/5 درصد دانشآموزان مقطع متوسطه دوم استان در مدارس تیزهوشان و نمونهدولتی مشغول به تحصیل خواهند بود.