شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
يکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ 2836 0 1

لوکوکوآد (LoCoQuad)‌ رباتی که می‌تواند به پیشرفت سطح آموزش کمک کند

با تلاش پژوهشگران اسپانیایی صورت می‌گیرد

پیشرفت سطح آموزش به کمک لوکوکوآد، ربات چهارپا

دو پژوهشگر اسپانیایی، نوعی ربات چهارپا ابداع کرده‌اند که می‌تواند در حوزه رباتیک و آموزش کاربرد قابل توجهی داشته باشد. به گزارش ایسناو به نقل از تک‌اکسپلور، رفتارهای حیوانات و مکانیسم‌های بیولوژیکی آنها، بزرگترین منبع الهام برای پژوهش در حوزه رباتیک است. گروه‌های پژوهشی بسیاری در دانشگاه‌ها و شرکت‌های سراسر جهان تلاش کرده‌اند تا ربات‌هایی ابداع کنند که رفتار گونه‌های حیوانی را به نمایش می‌گذارند.
 
"مانوئل برنال لسینا"(Manuel Bernal Lecina) و "خاویر سیورا"(Javier Civera)، پژوهشگران "دانشگاه ساراگوسا"(University of Zaragoza) در اسپانیا، نوعی ربات موسوم به "لوکوکوآد"(LoCoQuad) ابداع کرده‌اند که می‌تواند کاربردهای فراوانی در پژوهش‌های حوزه رباتیک و آموزش داشته باشد.
 
لسینا گفت: ایده ابتدایی این پژوهش، ساخت یک پلتفرم رباتیک کم‌هزینه بود که بتواند حرکات اساسی مانند چرخش و راه رفتن را انجام دهد و حالت‌های خاصی به خود بگیرد. من ساخت نمونه‌های ابتدایی و آزمایش آنها را آغاز کردم و سعی داشتم بهترین تجهیزات را با مناسب‌ترین قیمت پیدا کنم.
 
لسینا طی فرآیند پژوهشی خود، با سیورا به همکاری پرداخت تا ربات جدیدی ابداع کند. هدف آنها ابداع یک پلتفرم رباتیک کم‌هزینه بود که بتوان از آن برای آموزش و ارزیابی الگوریتم‌های یادگیری استفاده کرد. لسینا ادامه داد: پژوهش ما، نیاز کنونی به پلتفرم‌های رباتیک را که قادر به یادگیری هستند، برطرف می‌کند.
 
لوکوکوآد، یک ربات چهارپا است که هزینه سخت‌افزاری بسیار پایینی دارد. هزینه ساخت این ربات، بین ۱۵۰ تا ۱۶۵ دلار است و می‌تواند به سادگی در مقیاس بزرگ ساخته شود. اگرچه شاید لوکوکوآد، کارآمدترین ربات چهارپا نباشد اما هزینه کم و سادگی ساخت، آن را به یک پلتفرم امیدوارکننده برای پژوهش و آموزش در آینده تبدیل می‌کند.
 
لسینا اضافه کرد: من همیشه دوست دارم در مورد لوکوکوآد، به عنوان یک پلتفرم رباتیک صحبت کنم که می‌تواند تقریبا هر کاری را انجام دهد اما اگر بخواهم واقع‌بین باشم، باید بگویم لوکوکوآد، جعبه‌ای چهارپا است که انعطاف بالایی در برآوردن اهداف گسترده دارد و می‌تواند به پیشرفت سطح آموزش کمک کند. این پژوهش، در مجله "arXiv" به چاپ رسید.
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

حافظه تصویری کبوترها
معادله
ثبت‌نام ۵۲۱ نفر برای شرکت در پانزدهمین کنفرانس آموزش ریاضی کشور
نام مریم میرزاخانی بر سردرِ دانشکده ریاضی دانشگاه اصفهان
ریاضیات در صدر جدول نشر هفته دوم بهمن
ترجمه کتاب «کمدی منطق» به زبان فارسی منتشر شد.
تشخیص هوش افراد از روی چهره
پروفسور کرم زاده: آموزش و پرورش زیر ساخت توسعه و پیشرفت کشور است
گزارش تصویری از یکی از مراسم یادبود مریم میرزاخانی در تهران