مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت:هوشمندسازی مدارس مازندران در صورت همت خیران به سرانجام خواهد رسید. سید علی قاسمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به حمایت خیران و نقش آنان در رفع کمبود فضای آموزشی طی 17سال اخیر در مازندران افزود:تاکنون 77 درصد تعهد این نیکوکاران عملی شده است.
وی از برگزاری نخستین مجمع خیران مدرسه ساز مازندرانی از سراسر کشور در تهران در بیستم اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در این همایش ملی از تلاش خیران بهره بیشتری گرفته شود.
او با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به تامین امکانات و تجهیزات آموزشی و تعلیمی نیست،یاد آور شد:منابع دولتی برای تامین امکانات و تجهیزات آموزشی و همچنین توسعه فضاهای مناسب نیز محدود است.
قاسمی گفت: با توجه به دغدغه نظام اسلامی برای پویایی آموزش و پرورش و تربیت نیروی انسانی برای صنعت، خدمات، کشاورزی و دیگر عرصه های اقتصادی و تولیدی، توجه ویژه به دستگاه تعلیم و تربیت ضرورتی اجتناب ناپذیر است و به حمایت در پربار کردن این عرصه ها نیازمندیم.
او با اشاره به مدارس تخریبی در همه شهرهای مازندران افزود : ۵۵ درصد مدارس استان نیازمند مقاوم سازی است. قاسمی با بیان اینکه آموزش و پرورش مازندران به لحاظ مشارکت مردمی دارای رتبه دوم کشوری است، گفت : بیش از 300 مدرسه این استان قدمتی بیش از ۴۰ سال دارد. مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به مهارت آموزی یاد آور شد : کارگاه های هنرستان ها باید به تجهیزات و امکانات با رشته مورد نظر مجهز شوند.
او به تشکیل مجمع خیران مدرسه ساز مازندران از سال 1377 اشاره کرد و از برگزاری هفدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز مازندران در روز هفتم خرداد در استان خبر داد و گفت که این دسته از خیران حتی نسبت به سایر خیران تعداد بیشتری مدرسه ساخته و از عملکرد بالاتری برخوردارند.
وی ضمن اعلام نیاز به حمایت رسانه های خبری خاطرنشان کرد:اصحاب رسانه می توانند در زمینه روشن کردن ابعاد مختلف فضای تعلیم و تربیت مازندران نقش آفرینی کنند. میزان تعهد خیران در شانزدهمین دوره این جشنواره 240 میلیارد ریال بود.