شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
پنجشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۷ 3906 0 1

محققان کره جنوبی با ساخت رباتی به شکللاک‌پشت، آموزش مهارت‌های استفاده صحیح از ربات‌ها برای کودکان را دنبال می کنند.

آموزش تعامل با ربات‌ها به کودکان در کره جنوبی

محققان دانشگاه ملی سئول در کره جنوبی با ساخت رباتی شبیه به لاک‌پشت، به دنبال آموزش مهارت‌های استفاده صحیح از ربات‌ها برای کودکان هستند. به گزارش ایسنا و به نقل از اسپکتروم، محققان کره‌ای معتقدند که باید مهارت‌های لازم برای تعامل با ربات‌های پیشرفته‌ از همین امروز به کودکان آموزش داده شود، چرا که کودکان باید نسبت به ربات‌ها و فراگیری این وسایل هوشمند در آینده آگاه شوند.
 
ربات لاک‌پشتی یا Shelly یک ربات نیمه هوشمند است که بر اساس رفتار کودکان واکنش‌ نشان می‌دهد. مثلا این ربات در مقابل رفتارهای خشونت‌آمیز یا بدرفتاری کودکان در لاک خود پنهان می‌شود.
 
هدف اصلی برای ساخت این ربات، جلوگیری از سوءاستفاده از ربات‌ها است، در واقع این ربات به کودکان می‌آموزد که نباید با آنها بد رفتاری شود، در غیر اینصورت آنها می‌توانند با یک واکنش، ناراحتی خود را نشان دهند.
 
این ربات برای بازی همزمان پنج تا هفت کودک ساخته شده است. بخش پشتی یا لاک ربات حاوی حسگرهای لرزشی تشخیص‌دهنده لمس است و سیستم حرکتی این ربات نیز شامل چهار اندام حرکتی است که همه آنها به همراه سر و دم، متحرک هستند. این ربات قادر است تا چهار رفتار خوشحالی، خشم، ترس و قهر را شبیه‌سازی کرده و در هنگام ترس به مدت 14 ثانیه در لاک خود پنهان ‌شود.
 
محققان پس از آزمایش دریافتند که واکنش‌های هوشمندانه این ربات باعث می‌شود که مهارت‌های مربوط به کنترل رفتارهای ناخواسته و خشونت‌آمیز در کودکان افزایش یابد.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

نخستین مرحله از لیگ ریاضی بوشهر برگزار شد
لیگ علمی ریاضی در سمنان برگزار شد
زنان بیشتر از مردان دانشجوی مجازی می‌شوند
کارشناسی ارشد ریاضی در دانشگاه پیام نور شاهرود ایجاد می شود
اینتل یکی از 10 کودک باهوش جهان را استخدام کرد
خالق اندروید به سراغ ساخت ربات‌های هوشمند می‌رود
توانایی یادگیری ریاضیات از نوزادی آغاز می شود
دانشگاه سمنان میزبان چهل و پنجمین کنفرانس ریاضی ایران شد
چهل و چهارمین كنفرانس ریاضی ایران در مشهد برگزار می شود