جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ 3503 0 1

اپلیکیشن مو-کیو (moo-Q) برای ارزیابی توان ذهنی و تغییرات خلق در شبانه‌روز در اختیار کاربران قرار گرفته است.

اپلیکیشن رایگان برای ارزیابی توان ذهنی و تغییرات خلق در شبانه‌روز

اپلیکیشن مو-کیو (moo-Q) برای ارزیابی توان ذهنی و تغییرات خلق در شبانه‌روز در اختیار کاربران قرار گرفته است. بودجه این اپلیکیشن را آکادمی بریتانیا تامین و آزمایشگاه روانشناسی دانشگاه گولد اسمیت لندن آن را تولید کرده است.

این اپلیکیشن رایگان برای آی‌فون و آی‌پد به کاربر امکان می‌دهد خلق (mood) و توان ذهنی خود را بطور مرتب ارزیابی کند، به این ترتیب که احساسات و عواطف منفی، حافظه و سرعت پردازش اطلاعات ارزیابی شده و در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

دکتر سوفی فون استام مدیر آزمایشگاه روانشناسی دانشگاه گولد اسمیت که این اپلیکیشن را تولید کرده می گوید: "با استفاده از مو-کیو، کاربران می‌توانند بفهمند که در چه مواقعی بهترین کارآیی ذهنی را دارند و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنند." "مثلا اگر شما بفهمید که در ساعت‌های اولیه روز نتایج تست شما بهتر است، ممکن است به شما توصیه شود صبح‌ها اول کارهای مهم فکری و ذهنی را انجام دهید."
 
این اپلیکیشن به کاربر اطلاع می‌دهد که از نظر فکری و ذهنی چه تغییراتی در مرور زمان داشته است: "علاوه بر این، اپلیکیشن از کاربر در باره احساساتش سوال می‌کند -مثلا آیا کاملا بیدار شده، عصبی است یا خوشحال- و بعد نتیجه تست‌های ذهنی آنها را ثبت می‌کند."

کاربر پس از نصب اپلیکیشن، به چند سوال درباره اطلاعات شخصی پاسخ می‌دهد و زمان‌هایی را که در طول روز مایل است پیام دریافت کند مشخص می‌کند. در این زمان کاربر به چند سوال و تست کوتاه و ساده پاسخ می‌دهد. پس از اینکه پنج بار این کار انجام شد، کاربر نمودار کارآیی ذهنی و تغییرات خلقی خود را دریافت می‌کند و می‌تواند دریابد در چه مواقع یا محیط‌هایی سرحال‌تر است و در چه مواقعی مغزش خوب کار می‌کند.

این اپلیکیشن بخشی از یک پروژه تحقیقاتی هم هست. دکتر فون استام می‌گوید: "یکی از سوالهای قدیمی در روانشناسی این است که آیا وقتی خیلی روحیه خوبی داریم مغز بهتر کار می کند یا وقتی که خیلی سرحال نیستیم و مغز را وادار می‌کنیم که بهترین کارایی را از خود نشان دهد. هیچ مدرکی محکمی در تایید اینکه کدام نظریه درست است وجود ندارد و ما امیدورایم این اپلیکیشن در پاسخ دادن به این سوال کمک کند."

از این رو از کاربران درخواست می‌شود این اطلاعات را -بدون نام و نشان و بصورتی کاملا امن- برای تحقیقات در اختیار دانشگاه بگذارند.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

معادله
تشخیص هوش افراد از روی چهره
رده‌بندی دانش‌آموزان جهان در ریاضیات
دو زبانه‌ها دیرتر زوال عقل می‌گیرند
آیا بهره هوشی ارثی است؟
جوجه‌ها هم هوش ریاضی دارند!
گزارش تصویری دهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران (بخش دوم)
گزارش تصویری دهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران (بخش سوم)
آزمون پرلز: کودکان کدام کشورها در خواندن و مطالعه پیشرو هستند؟