چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴
شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ 4546 0 2

دانشمندان «آزمایشگاه رباتیک هوشمند» دانشگاه ازاکای ژاپن به همراه شرکت «صنعت شانگهای شینگ‌کینگ» در چین، یک ربات زن را عرضه کرده‌اند که می‌تواند صحبت کند، چشمک بزند، لبخند بزند و با دیگران دست بدهد.

رونمایی از معلم زن رباتیک و مسؤول خوشامدگویی

دانشمندان «آزمایشگاه رباتیک هوشمند» دانشگاه ازاکای ژاپن به همراه شرکت «صنعت شانگهای شینگ‌کینگ» در چین، یک ربات زن را عرضه کرده‌اند که می‌تواند صحبت کند، چشمک بزند، لبخند بزند و با دیگران دست بدهد.
 
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این ربات در کنفرانس «اینترنت سیار جهانی» در پکن از 28 تا 30 آوریل (هشتم تا دهم اردیبهشت) به نمایش در آمد. ربات ژاپنی که Yangyang نام دارد، به مخاطبان حاضر در این کنفرانس گفت: من در ژاپن به دنیا آمدم اما در چین بزرگ شدم.
 
فناوری مزبور که دارای موهای قهوه‌ای بلند است، کت قرمزرنگی به تن دارد و همچنین عینک به چشم می‌گذارد. این ربات از آزادی عمل 43 درجه‌ در سراسر بدن به ویژه در چهره‌اش برخوردار است و بنابراین حالت‌های صورت وی بسیار متنوع هستند. هدف از ساخت این ربات استفاده از آن به عنوان یک مربی اعلام شده که به کودکان علم رباتیک آموزش دهد. همچنین می‌توان از آن در موزه‌ها و فروشگاه‌ها برای خوشامدگویی به بازدیدکنندگان و مشتریان استفاده کرد.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

مسابقه شهر ریاضی  و همایش کشوری چالش های ریاضی در ملکان برگزار شد
رابطه
معادله
کنفرانس بین‌المللی معماری و ریاضیات در کاشان برگزار می‌شود
دکتر علی اکبر جعفریان، رییس اسبق انجمن ریاضی ایران، درگذشت
پرنده‌های خوش‌آواز باهوش نیستند
هفتمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات
معیارهای شناخت کودکان باهوش در مدارس
جشنواره خانه ریاضیات آغاز شد