يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ 4032 0 1

شرکت اِی‌جی‌آی اینوویشنز با اختصاص بودجه 4 میلیون دلاری قصد ساختن هوش مصنوعی با توانایی یادگیری همانند انسان را دارد. این ابرکامپیوتر از مکانیسمی مشابه مغز انسان برای یادگیری استفاده می‌کند.

بودجه 4 میلیون دلاری بخش خصوصی برای ساخت هوش مصنوعی

شرکت اِی‌جی‌آی اینوویشنز با اختصاص بودجه 4 میلیون دلاری قصد ساختن هوش مصنوعی با توانایی یادگیری همانند انسان را دارد. این ابرکامپیوتر از مکانیسمی مشابه مغز انسان برای یادگیری استفاده می‌کند. به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری - بخش " انبیک " -شرکت اِی‌جی‌آی اینوویشنز (AGI Innovations) اعلام کرد 4 میلیون دلار روی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.
 
این شرکت به دنبال توسعه سیستم‌هایی است که بتوانند همانند انسان فکر کرده و توانایی‌های شناختی نظیر یادگیری، منطق و حل مسئله را داشته باشند. اِی‌جی‌آی اینوویشنز در سال 2014 تاسیس شده است.
 
پیتر واس از بنیان‌گذاران این شرکت می‌گوید: « تجاری‌سازی فناوری هوش مصنوعی درست بودن راهبرد اِی‌جی‌آی اینوویشنز را تایید می‌کند. اِی‌جی‌آی اینوویشنز قصد دارد سکان هدایت این حوزه را از تولید هوش مصنوعی عمومی به سوی تولید هوش مصنوعی برای مصارف خاص تغییر دهد. چندی قبل تحقیقات ما در حوزه هوش مصنوعی متوقف شد. خوشبختانه این سرمایه‌گذاری جدید می‌تواند تحقیقات دراز مدت در این حوزه را تضمین کند. در طول سال گذشته ما یک تیم تحقیقاتی ده نفره از برنامه‌نویسان و روان‌شناسان ایجاد کردیم. در حال حاضر به دنبال تکمیل آن هستیم.»
 
اِی‌جی‌آی اینوویشنز در حال حاضر درگیر یک پروژه معماری شناختی است که تجربیات و دستاوردهای پیشین خود را برای ساخت نسل جدیدی از ماشین متفکر به کار گیرد.
 
کامپیوترهای فعلی نمی‌توانند درک صحیحی از نیاز انسان داشته باشند بنابراین لازم است آنها را به گونه توسعه داد که قادر به تفکر و تصمیم‌گیری باشند. راهبرد جدیدی که شرکت اِی‌جی‌آی اینوویشنز پیش گرفته می‌تواند محدودیت‌های موجود در این مسیر را کنار زده و فصل جدیدی در ساخت ابرکامپیوترها ایجاد کند.
 
هوش مصنوعی جدیدی که شرکت اِی‌جی‌آی اینوویشنز در حال ساخت آن است، قادر به یادگیری است. این کامپیوتر می‌تواند مهارت‌های مختلفی را یاد گرفته و همانند انسان محدوده وسیعی از دانش را بیاموزد. این سیستم جدید نیاز به برنامه‌نویسی ندارد و از مکانیسم یادگیری شبیه به انسان استفاده می‌کند. این کامپیوتر با تمرین و ممارست می‌تواند کاری را یاد بگیرد. این سیستم جدید می‌تواند مهارت‌های لازم برای یک شغل را فرا گرفته و به عنوان دستیار برای برنامه‌ریزی، اولویت‌گذاری و انجام کسب و کاری آموزش ببیند.
منبع
سیتنا
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

برگزاری جشنواره ریاضیات خلاق (آی مت) ۱۴۰۳
تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
پروفسورغفاری؛ دانشمندی جهانی در سه علم ریاضی، فیزیک وفضانوردی
پیوند ژنتیکی بین بیش‌فعالی و زبان
چهل و چهارمین كنفرانس ریاضی ایران در مشهد برگزار می شود
رابطه
معرفی دانش آموزان ایرانی شرکت کننده در 6 المپیاد علمی بین المللی
یک ایرانی اولین برنده زن معتبرترین جایزه جهانی ریاضیات