سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳
سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ 2082 0 1

اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند از این پس کلید موفقیت، توسعه و پیشرفت شهرها در جهان به شمار خواهد آمد

سومین کلان شهر ویتنام هم هوشمند می‌شود

یک شرکت پیشگام در زمینه فناوری اطلاعات در ویتنام اعلام کرده است که قصد دارد شهر دانانگ این کشور را در عرض دو سال به یک شهر هوشمند تبدیل کند. به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت asia.nikkei، اینترنت اشیاء و شهر هوشمند دو واژه‌ای است که از این پس بیشتر به گوشتان خواهد خورد چراکه امروزه شرکت‌های فعال در زمینه علم و تکنولوژی با همکاری اپراتورهای مخابراتی با همکاری‌های خود می‌خواهند رویای شهر هوشمندی را که تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و کارها با سرعت بسیاری  قابل انجام خواهد بود، محقق کنند.
 
اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده‌ای با یکدیگر در ارتباط هستند. 
 
حالا این شرکت پیشگام در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ویتنام (FPT) به تازگی اعلام کرده است که این کشور می‌خواهد در راستای هوشمندسازی شهرهای مهم و تجاری خود، شهر «دانانگ» را عرض مدت دو سال به یک شهر هوشمند تبدیل کند. قرار است امکانات و تجهیزات این شهر در حوزه‌های انرژی، بهداشت و سلامت، حمل و نقل عمومی و کشاورزی همگی هوشمند شوند.
 
این شرکت بزرگ می‌خواهد ۱۵ میلیارد دونگ ویتنام معادل ۶۵۸ هزار دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کند تا سومین شهر بزرگ این کشور را در سال آینده هوشمند کند. این شرکت همچنین اعلام کرده که پروژه هوشمندسازی شهرهای ویتنام تا سال ۲۰۲۰ میلادی به پایان خواهد رسید و شهروندان در این کلان شهرها قادر خواهند بود از امکانات گسترده و متنوع شهر محل سکونت خود استفاده کرده و لذت ببرند.
 
ترونگ گیا بین – مدیرعامل شرکت FPT ویتنام – در این باره خاطرنشان کرد: هوشمندسازی شهر دانانگ می تواند تجارت مبتنی بر اینترنت اشیاء را در این کشور تقویت کرده و بهبود ببخشد.
 
وی در ادامه افزود: اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند از این پس کلید موفقیت، توسعه و پیشرفت شهرها در جهان به شمار خواهد آمد.
 
دانانگ (Đà Nẵng) یک شهر بندری بزرگ در سواحل جنوب مرکزی ویتنام و سومین شهر بزرگ این کشور است. هزینه زندگی در این شهر نسبت به پایتخت و یک شهر دیگر، بسیار کمتر است ولی از لحاظ بازرگانی و تجارت از موقعیت بسیار مناسبی برخوردار است.
 
اینترنت اشیاء و شهر هوشمند در وهله اول در استفاده از زمان شهروندان موجب صرفه‌جویی می‌شود که به تبع آن در حوزه‌های مربوط به انرژی نیز صرفه‌جویی اتفاق می‌افتد. این فناوری می‌تواند در ساختمان‌ها و مجتمع‌های بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم‌های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
 
به تازگی فهرستی از هوشمندترین شهرهای جهان منتشر شده است که بر اساس عوامل و فاکتورهای متعددی همچون ساختمان‌های هوشمند، جمع‌آوری هوشمند زباله، حفظ محیط زیست، دیجیتالی شدن تمامی امور دولت و کارهای اداری، دسترسی کامل، راحت و همگانی به اینترنت ۴G LTE، فراوانی دسترسی به هات اسپات اینترنت وای فای، استفاده همه گیر از گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های الکترونیکی، استانداردهای زندگی، چگونگی توسعه فرآیند هوشمند شدن شهرها، سرویس به اشتراک گذاری خودرو و تاکسی آنلاین، هوشمند کردن سیستم ترافیک، برنامه‌ریزی شهری، آموزش، مشارکت شهروندان، اکوسیستم اقتصادی، پارکینگ هوشمند، انرژی پاک، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی و الکتریکی، سرعت بالای اینترنت و حمل و نقل عمومی هوشمند رتبه‌بندی شده اند.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

معادله
ریاضی مقطع ابتدایی ۳۰سال بدون تغییر/جزئیات تغییر روش تدریس ریاضی در مدارس
تشخیص هوش افراد از روی چهره
ژن عامل باهوش بودن افراد کشف شد
همایش فلسفه منطق و ریاضیات در دانشگاه کمبریج برگزار می شود
داوری 210 طرح‌ دانش‌آموزی استان کرمان در جشنواره جوان خوارزمی
اصفهان میزبان مسابقه جهانی ریاضی «A لیمپیاد» است
ترجمه کتاب «کمدی منطق» به زبان فارسی منتشر شد.