شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳
شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳ 4077 0 2

عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی روبوکاپ یکی از اهداف دنیای پیشرفته روبات ها را تقابل با انسان عنوان کرد و احتمال داد تا 30 یا 35 سال آینده مجبور به تقابل با روبات ها باشیم.

عضو فدراسیون جهانی روبوکاپ احتمال داد:

رویای تقابل روبات با انسان تا 35 سال آینده

پروفسور ˈآرنود ویسرˈ

عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی روبوکاپ یکی از اهداف دنیای پیشرفته روبات ها را تقابل با انسان عنوان کرد و احتمال داد تا 30 یا 35 سال آینده مجبور به تقابل با روبات ها باشیم. به گزارش ایرنا پروفسور ˈآرنود ویسرˈ که برای پنجمین بار به ایران سفر کرده است در حاشیه روز نخستین مسابقات روبوکاپ بین المللی آزاد ایران افزود: یکی از اهداف مسابقات روبوکاپ در سراسر جهان، رقابت و افزایش کیفیت روبات ها برای تقابل با هوش و قابلیت های انسانی است.
 
وی سطح مسابقات روبوکاپ بین المللی آزاد ایران را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نکته جالب توجه در این مسابقات، برگزاری رقابت ها در تمام سطوح از دانش آموزی تا کارشناسی ارشد و دکتری است.
 
لیدر تیم روباتیک هلند با بیان اینکه تیم کشورش در بخش پلت فرم استاندارد شرکت کرده است، ادامه داد: تعیین زمان های 10 دقیقه ای باعث نوآوری های زیادی در این لیگ و افزایش سطح کیفی مسابقات شده است.
 
وی با مقایسه پیشرفت علم روباتیک در ایران و هلند گفت: در ایران توجه ویژه ای به این رشته علمی شده و از آن به عنوان یکی از عوامل پیشرفت و شاهرگ های اقتصادی یاد می شود و در هلند نیز همینطور است و استفاده های زیادی از روبات ها در صنعت می شود. ویسر افزود: می توان از ربات ها به عنوان کارگر و حتی سطوح بالاتر استفاده کرد از این رو باید اهمیت ویژه ای به این علم داشت. وی یادآور شد: از نظر قوانین، مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران کاملا در سطح مسابقات جهانی است و اختلاف ناچیزی بین آن و رقابت های جهانی دیده می شود.
 
عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ از برگزاری مسابقات روبوکاپ ایران در سطوح مختلف در ایران به عنوان رویداد علمی مثبت یاد کرد و گفت: این رقابت ها باعث می شود تیم های جدید و آماتور با مسابقات روباتیک آشنا شوند و خود را با سطح جهانی محک بزنند که این مساله باعث پیشرفت علم رباتیک می شود.
 
نهمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران از امروز - چهارشنبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. 388 تیم از 22 کشور جهان در این دوره از مسابقات شرکت دارند که از این تعداد 340 تیم ایرانی و 48 تیم خارجی هستند. 
 
این دوره از مسابقات در 24 لیگ روبات انسان نما، فوتبالیست سایز متوسط، فوتبالیست سایز کوچک، امدادگر واقعی، روبات خانگی، نمایش دانشجویی، روبات های استاندارد، روبات های پرنده، شبیه ساز فوتبال دوبعدی، شبیه ساز فوتبال سه بعدی، شبیه ساز عامل امداد، روبات امدادگر مجازی، مین یاب خودکار، مین یاب دستی، رقابت فنی مین یاب، فوتبال آزاد، فوتبال ب سبک وزن، فوتبال ب وزن آزاد، امداد ابتدایی الف، امداد پیشرفته الف، امداد ب، امداد فضای مشترک، نمایش دانش آموزی موضوع آزاد و نمایش دانش آموزی موضوع مشترک برگزار می شود. 
 
کشورهای امریکا، انگلیس، فرانسه، پرتغال، ایتالیا، آلمان، سوئد، هلند، برزیل، مکزیک، ژاپن، چین، تایلند، هند، پاکستان، امارات، کانادا، ترکیه، کلمبیا، مصر، اندونزی و ایران در این دوره از مسابقات شرکت دارند. 
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
رتبه 13 جهانی ایران در حوزه هوش مصنوعی در سال 2013
دعوت از پروفسور مریم میرزاخانی برای شرکت در سومین سمینار ریاضی در ایران
تجلیل از پدر گراف ایران در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد/ پاسداشت چهره ماندگار ریاضی کشور
بازگشت تیم ملی المپیاد ریاضی با ۶ مدال
تغییرات کتاب های ریاضی ابتدایی براساس آزمون های بین المللی است
با هدف فرهنگ سازی ریاضیات به نمایشگاه آمدم
کارشناسی ارشد ریاضی در دانشگاه پیام نور شاهرود ایجاد می شود