سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۱ 3917 0 3

چگونه استرس خود را در روزهای کاری کم کنیم؟

چگونه استرس خود را در روزهای کاری کم کنیم؟

۱. خانه را ۳۰ دقیقه زودتر از همیشه ترک کنید. تحقیقات نشان داده است هنگام صبح هر چه کمتر عجله داشته باشید، استرس کمتری برای بقیه روز دارید.

۲. در طول روز قهوه و چای بنوشید و تنقلات فاسد نشدنی مانند آجیل و میوه خشک شده، آبمیوه و چوب شور مصرف کنید. بعد از گذشت چند ساعت از روز کاری، سطح قند خون پایین می آید و باعث تشدید استرس می شود. به این ترتیب با وجود مشغله کاری زیاد شما قادر خواهید بود تا به بدنتان انرژی لازم را برسانید.

۳. اکثر ما، زمان کافی برای تشویق خودمان صرف نمی کنیم. از این به بعد هنگامی که شما به هدف موقت یا طولانی مدت خود رسیدید، به خودتان بگویید: آفرین، به بهترین نحو انجامش دادی! بعد از مدتی انجام دادن این کار اعتماد به نفس خوبی به دست می آورید که در خلال استرس های کاری به شما آرامش می دهد.

۴. برای استرس ۱۰ دقیقه وقت بگذارید. درب اتاق خود را ببندید، سپس بنشینید و به عوامل استرس زا فکر کنید. یک ورق کاغذ بردارید و آن را به سه ستون تقسیم کنید: نگرانی های من، چرا من نگران هستم، بدترین اتفاقی که ممکن است روی دهد. هنگامی که با بدترین سناریو روبرو می شوید و متوجه می شوید که این اتفاق هرگز روی نمی دهد، می توانید با نگرانی کمتری به سراغ کارتان بروید.

۵. با حدود ۵/۵ تریلیون نامه های الکترونیکی ارسال شده در هر سال، تعجبی ندارد که صندوق دریافتی پست الکترونیکی شما در حال انفجار باشد. به منظور کاهش استرس، زمان کمتری را برای خواندن و ارسال آنها صرف کنید. در مقابل انتظار برای اعلام وصول نامه الکترونیکی ارسالی، تمرکزتان را روی نامه بعدی بگذارید تا مجبور به دوباره فرستادن آن نباشید. در آخر از قانون شماره ۳ استفاده کنید: اگر شما یک موضوع را ۳ بار خوانده اید و هنوز هم گیج هستید و در مورد آن سوال دارید، تعلل نکنید، تلفن بزنید.

۶. کشیدن عضلات راه حلی مناسب برای کارهای کم تحرک است. پاهایتان را بلند کنید و عضلات آن را برای مدت ۳۰ ثانیه بکشید. این حرکت، خطر ابتلا به لخته شدن خون را کاهش می دهد که ممکن است بر اثر نشستن طولانی در یک وضعیت اتفاق بیفتد. یک حرکت ورزشی مفید دیگر قراردادن یک دست پشت گردن وکشیدن آرنج آن توسط دست دیگر است.

۷. در بعضی مواقع استرس بر شما غلبه می کند، اما مشکلات از آنچه به نظرمی رسند کوچکتر هستند. برای یادآوری این حقیقت، عکسهایی از زمین، یک شب پر ستاره یا اقیانوس در محل کارتان نصب کنید و هنگامی که احساس نگرانی کردید به آنها نگاه کنید. در میان ستاره های بی شمار و امواج پرخروش اقیانوس نگرانی های تان کوچکتر به نظر می رسد.

۸. هنگامی که مشغله کاری زیاد می شود، مقداری از زمان آزاد خود مانند آخر هفته یا بعد از ظهرها را برای رسیدگی به آنها انتخاب کنید. برای هفته کاری بعد برنامه ریزی کنید و در کنار گزینه های کاری مربع بکشید و هنگامی که آنها انجام شد، تیک بزنید. با این کار چیزی فراموش نمی شود و روی کارها تمرکز لازم را دارید همچنین تیک زدن مربع ها لذت خاصی دارد.

۹. با همکاران معاشرت کنید. یک دوره هفته ای با همکاران بگذارید و با هم در مورد موضوعی خاص صحبت کنید. از قابلیت جمع آوری اطلاعات مغزتان استفاده کنید وآن را در انجام بهتر کارها، افزایش بهره وری یا بهبود روابط به کار ببندید.

۱۰. تعدادی از عکسهای خود را به دفتر کار ببرید تا زندگی شخصی تان را به یاد شما بیاورد. مانند عکسهای خانوادگی، بچه ها یا حیوانات خانگی یا عکسی از خودتان در حال انجام کاری، بعلاوه یک جسم یادگاری که یک موقعیت خاص را به یاد شما می آورد. وقتی که احساس می کنید استرس بر شما غلبه کرده است، پنج دقیقه زمان صرف لذت بردن از تصاویر بکنید. روز گرفته شدن عکس را به یاد بیاورید. جسم یادگاری را در دست بگیرید و به زمانی فکر کنید که آن را گرفته اید. حالا آماده هستید که با آرامش به سراغ کارتان بروید.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

قواعد بخش پذیری بر اعداد  1 تا 20
زندگینامه ریاضیدانان: جان فوربز نش
بررسی تعلیم و تربیت از دیدگاه جان دیوئی
طنز ریاضی: اثبات 2=1
طنز ریاضی: اثبات 5=2+2
تعاریف و مفاهیم: قضیه حمار
تابع شمارش اعداد اول
روش چندحسی فرنالد
زندگینامه ریاضیدانان: محمد خوارزمی