چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ 4228 0 2

مدرک تحصیلی آنلاین ارزش پول و وقت شما را دارد؟

مدرک تحصیلی آنلاین

با گسترش تکنولوژی و ارتباطات راه ،کلاس های آنلاین رونق بیشتری گرفته اند و دانشجویان زیادی به دلایل مختلف در این کلاس ها شرکت می کنند. اما آیا این کلاس ها ارزش پول و وقتی که صرف می شود را دارند؟ امروزه بحث بر سر ارزش کلای های دانشگاهی آنلاین و ارزش آنها داغ است. با وجود اینکه بسیاری از منتقدین ارزش اینگونه کلاس ها را زیر سوال برده اند، آمارها نشان می دهد تعداد قابل توجهی از دانشجوها به سمت این انتخاب متمایال شده اند. در این میان کلاس های معمول دانشگاهی نیز نمیخواهند جایگاه خود را میان دانشجویان از دست بدهند.

برای توجیه کلاس های آنلاین دلایل متعددی وجود دارد. بسیاری از افراد شاغل فرصت کافی برای ادامه تحصیل از روش های سنتی را ندارند. افراد شاغلی که مسولیت نگهداری از بچه را نیز دارند تقریبا شرکت در گلاس های عضوری و استاندارد برایشان غیر ممکن است و تمام وقتشان در طول روز صرف فعالیت های دیگر می شود.

کلاس های آنلاین فرصت تحصیل را برای دانشجویانی فراهم می کند که رشته تحصیلی مورد نظرشان در منطقه محل سکونت آنها وجود ندارد. در غیر این صورت این افراد مجبورند برای ادامه تحصیل به شهر و یا حتی کشور دیگری نقل مکان کنند. هزینه فاکتور عامل دیگری است که باعث شده کلاس ها و مدارک تحصیلی آنلاین محبوبیت بیشتری پیدا کنند. دانشجوها دیگر هزینه خوابگاه، رفت و آمد و غیره را ندارند.

مدرک تحصیلی آنلاین ارزش پول و وقت شما را دارد؟
به طور خلاصه کلاس های آنلاین فرصتی برای دانشجویان است که با راحتی از هرکجا که به اینترنت دسترسی داشته باشند بتوانند در کلاس های مورد علاقه خود شرکت کنند. اما آیا شرکت در این کلاس ها به صرفه است؟ یا تنها هدر دادن وقت و پول است؟ یک تحقیق آماری که در سال ۲۰۱۳ توسط مرکز تحقیقات بابسون انجام گرفت جنبه های بیشتری از این مقوله نه چندان جدید را شرح وتفصیل کرد.

چه تعداد دانشجو در کلاس های آنلاین شرکت می کنند؟
اگر تعداد نشان دهنده ارزش این مقوله باشد، بد نیست بدانید که از از هر۲۱ میلیون دانشجو ، ۷.۱ میلیون نفر از آنها حداقل یک درس را به صورت آنلاین گذرانده اند. طبق مطالعه آماری انجام شده، بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در کلاس های آنلاین متاهل هستند، ۵۶ درصد حداقل یک بچه دارند و ۳۳ درصد بین ۱۸ تا ۲۴ سال سن دارند.

آیا آموزش آنلاین به کیفیت آموزش رو در رو است؟
با توجه به نقطه نظر شخصی و برسی شواهد، مسولین آموزشی در موسسات و دانشگاه ها نظرات مختلفی را در طول سال ها ارائه کرده اند. در سال ۲۰۰۳ ، ۴۳ درصد مسولین آموزشی معتقد بودند که تحصیلات آنلاین از لحاظ کیفیت پایینتر از شرکت در کلاس های حضوری است. اما در سال ۲۰۱۲ تعداد کسانی که نظری مشابه داشتند به ۲۳ درصد کاهش پیدا کرد.

بسیاری از موسسات و دانشگاه ای بزرگ کلاس های آنلاین را ارائه می دهند. و مسولین آموزشی مربوط به این کلاس ها نیز دیدگاه مثبتی نسبت به کلاس ها دارند. ۲۵ درصد معتقدند کلاس های آنلاین بهتر از کلاس های حضوری است. ۲۰ در صد نظر مخالف دارند و ما بقی معتقدند کیفیت هر دو نوع کلاس ها یکسان است.

آیا تعداد انصرافی های کلاس های آنلاین بیشتر است؟
طبق ادعای مسولین آموزشی در دانشگاه ها، حفظ دانشجو ها در کلاس های آنلاین ۴۱ درصد نسبت به کلاس های حضوری اهمیت بیشتری دارد. مطالعات نشان می دهد مقایسه نرخ انصرافی ها در کلاس های حضوری و کلاس های آنلاین مشکل است. همچنین فهمیدن دلیل انصراف دانشجوها از کلاس های انلاین نیز سخت است. بیشتر دانشجوها به دلیل مشغله، کمبود وقت و دلایل مشابه مجبور به شرکت در کلاس های آنلاین می شوند. و دلیل انصراف آنها از این کلاس ها نیز به همین مسائل مربوط است.

ارزش تحصیلات آنلاین از نگاه دانشجوها چگونه است؟
در میان فارغ التحصیلان کلاس های آنلاین، ۶۵ درصد معتقدند که کلاس ها ارزش پولی را که صرف کرده بودند داشت. و ۷۲ درصد نیز معتقدند این کلاس ها ارزش وقتی را که صرف آن کردند داشت . تنها ۸ درصد شرکت کنندگان پاسخی کاملا منفی داشتند. علاوه بر این ۴۴ درصد فارغ التحصیلان کلاس های آنلاین معتقدند که مدرک تحصیلی آنها با شرکت در کلاس های آنلاین دلیل اصلی پذیرش آنها در شغل اولشان بوده است. ۵۸ درصد مدرک تحصیلی آنلاین خود را مسبب افزایش حقوقشان در حرفه خود می دانستند. ۴۷ درصد نیز اضهار داشتند که به دلیل تحصیلات تکمیلی آنلاین ترفیع شغلی گرفته اند.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

قواعد بخش پذیری بر اعداد  1 تا 20
زندگینامه ریاضیدانان: رویا بهشتی زواره
زندگینامه بزرگان ریاضی: اواريست گالوا
زندگینامه ریاضیدانان: جان فوربز نش
زندگینامه بزرگان ریاضی: اقلیدس، کلید هندسه
زندگینامه بزرگان ریاضی: هیپاتیا
زندگینامه بزرگان ریاضی: سرینیواسا رامانوجان
زندگینامه ریاضیدانان: دکتر یحیی تابش
مریم میرزاخانی معادله مرگ را نوشت